بحران در نظام سلامت بریتانیا؛ دولت به اعزام خانه‌به‌خانه نیروهای درمانی روی آورد

همزمان با افزایش فشار بر اورژانس‌ها و ناکارآمدی ساختار خدمات بهداشت ملی انگلیس، دولت این کشورطرحی اضطراری برای رسیدگی به بیماران در خانه اجرا می‌کند.

به گزارش تابش کوثر، در پی تشدید بحران در نظام سلامت بریتانیا و افزایش بی‌سابقه فشار بر بیمارستان‌ها، دولت این کشور از طرحی تازه برای اعزام نیروهای سلامت به درب منازل خبر داده است؛ اقدامی که به گفته مقامات این کشور، با هدف کاهش مراجعات مکرر به اورژانس‌ها و بهبود وضعیت خدمات درمانی انجام می‌شود.
به گزارش دیلی تلگراف، در چارچوب این طرح، هر نیروی سلامت جامعه موظف خواهد بود ماهانه به ۱۲۰ خانه مراجعه کند تا وضعیت سلامت ساکنان را بررسی کرده و در صورت نیاز، خدمات اولیه ارائه دهد.
وس استریتینگ، وزیر بهداشت بریتانیا، ضمن اعلام اجرای سراسری این طرح از ماه ژوئن، تأکید کرد که نظام سلامت کشور نیازمند تحول بنیادی است.
اجرای آزمایشی این طرح در منطقه وست‌مینستر لندن منجر به کاهش ۱۰ درصدی مراجعه به بیمارستان در طول یک سال شد.
با این حال، کارشناسان می‌گویند اقدامات اضطراری دولت نتیجه سال‌ها کمبود بودجه، فرسودگی زیرساخت‌های درمانی و بحران نیروی انسانی در سازمان خدمات سلامت ملی بریتانیا (NHS) است.
این سازمان سال‌هاست که با صف‌های طولانی، کمبود پزشک، و ناتوانی در پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون بیماران مواجه است.
طبق برنامه دولت، این طرح در ۲۵ منطقه کشور اجرا خواهد شد و بخشی از برنامه ۱۰ ساله برای اصلاح ساختار NHS به شمار می‌رود. همزمان، نسخه جدید اپلیکیشن خدمات درمانی طراحی شده که بیماران به‌ویژه جوانان را مستقیماً به داروخانه‌ها یا دیگر مراکز درمانی هدایت کند تا از فشار بر پزشکان عمومی کاسته شود.
آقای استریتینگ گفت: «اگر شما فردی جوان، سالم و فعال باشید، احتمالاً لازم نیست هر بار که برای مشکلی مراجعه می‌کنید، همان پزشک عمومی را ببینید.»
در ماه مارس اعلام شد که NHS انگلستان منحل شده و مستقیماً زیر نظر وزرا قرار خواهد گرفت؛ تغییری اساسی که در واقع بازگشتی به عقب نسبت به اصلاحات سال ۲۰۱۲ محسوب می‌شود. دولت وقت ائتلافی محافظه‌کار-لیبرال دموکرات، ساختاری را ایجاد کرده بود که اکنون به‌گفته دولت فعلی، «بروکراسی سنگین و عدم پاسخ‌گویی» را در پی داشته است.
وزیر بهداشت همچنین تصریح کرد که «مساله در نظام سلامت فقط پول نیست» و افزود: «نمی‌توان مدام پول بیشتری از مالیات‌دهندگان را وارد سیستمی کرد که برای بهره‌وری از آن طراحی نشده و نمی‌تواند خدمات خوبی را به بیماران ارائه دهد. به همین دلیل، این سیستم نیاز به اصلاح دارد.»

م/۱۱۰*

کد خبر 140874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha