به گزارش تابش کوثر، احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری، در گفتوگو با ایسنا اعلام کرد: «در حال حاضر، موضوع افزایش فوقالعاده خاص پرستاران در سازمان اداری و استخدامی در حال بررسی است.»
وی با اشاره به معیارهای تعیین مشاغل سخت و زیانآور افزود: «گروههای شغلی براساس معیارهای تعریفشده جزو مشاغل سخت و زیانآور در نظر گرفته میشوند و یک یا چند معیار برای یک شغل در نظر گرفته میشود.»
نجاتیان گفت: «وزارت بهداشت جلسات بررسی افزایش فوقالعاده خاص پرستاران را برگزار کرده و سازمان نظام پرستاری نیز جلسهای با مسئولان این وزارتخانه داشته است.»
او با تأکید بر تنوع شغلی پرستاران اظهار کرد: «اینطور نباید تصور کرد که پرستاران فقط در یک بخش حضور دارند، بلکه آنها در بخشهای گوناگون مانند اورژانس و آنکولوژی به ارائه خدمات میپردازند.»
وی افزود: «در مکاتبات خود درخواست کردهایم که سختی کار پرستاران با توجه به بخشی که در آن حضور دارند، مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد تا حقی از پرستاران ضایع نشود.»
نجاتیان درباره معیارهای سختی کار گفت: «به طور مثال، مواجهه با داروهای خطرناک از معیارهای مشاغل سخت و زیانآور است. پرستارانی که در بخش آنکولوژی مشغول به کار هستند، به دلیل مواجهه با داروهای شیمیدرمانی، در معرض داروهای خطرناک بیشتری هستند. همچنین پرستاران اورژانس معمولاً بیماران را بیشتر از سایر بخشها جابجا میکنند.»
او ادامه داد: «تفاوت سختی کار پرستاران در بخشهای مختلف یک موضوع جدید نیست. پرستارانی که در بخشهای اعصاب و روان به ارائه خدمات میپردازند، شرایط خاصتری دارند. همچنین کار در ارتفاع برای پرستاران آمبولانسهای هوایی باید لحاظ شود.»
رئیس سازمان نظام پرستاری تأکید کرد: «سختی کار هر بخش میبایست به طور ویژه در کانون توجه قرار گیرد. سازمان نظام پرستاری تلاش میکند که افزایش فوقالعاده خاص سختی کار پرستاران برای تمام بخشها به صورت حداکثری لحاظ شود؛ چرا که به ترمیم حقوق و مزایا کمک میکند.»
وی در پایان گفت: «با توجه به اینکه معیارهایی برای مشاغل سخت و زیانآور لحاظ شده، میبایست تمام تلاش خود را به کار گیریم که معیارهای سخت و زیانآور بودن مشاغل را به درستی با مشاغل تطبیق دهیم تا امتیاز کامل برای پرستاران لحاظ شود.»
م/110
نظر شما