به گزارش تابش کوثر، بانک مرکزی با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد که برخی کانالهای تلگرامی و صفحات اینستاگرامی با سوءاستفاده از نام این بانک، اقدام به تبلیغ وامهای فوری بدون ضامن، چک و سفته میکنند. این کانالها مدعی هستند که میتوانند در کمتر از ۴۸ ساعت مبالغی بین ۵۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان به مشتریان پرداخت کنند.
بانک مرکزی تأکید کرده است که این نهاد بهطور مستقیم هیچگونه وامی پرداخت نمیکند و عناوینی مانند «وام فوری بانک مرکزی» کاملاً جعلی و با هدف کلاهبرداری و پولشویی طراحی شدهاند. در این اطلاعیه آمده است: «هموطنان عزیز توجه داشته باشند تمامی این تبلیغات، تلهای برای مشتریان بانکی با هدف کلاهبرداری است و هرگونه نقل و انتقال وجه به حساب این افراد منجر به مالباختگی میشود.»
این بانک همچنین هشدار داده است که برخی از این کلاهبرداران با نمایش کارت ملی افراد و اسناد جعلی از واریز وجه، سعی در جلب اعتماد کاربران دارند. روابط عمومی بانک مرکزی توصیه کرده است که متقاضیان دریافت وام برای اطلاع از شرایط تسهیلات، فقط به وبسایتهای رسمی بانکها و مؤسسات اعتباری مراجعه کنند و از اعتماد به کانالهای فضای مجازی پرهیز نمایند.
م/۱۱۰
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
![هشدار بانک مرکزی درباره وامهای جعلی در فضای مجازی هشدار بانک مرکزی درباره وامهای جعلی در فضای مجازی](https://media.tabeshekosar.ir/d/2025/02/03/3/271494.jpg?ts=1738568328000)
بانک مرکزی با هشدار درباره تبلیغات فریبنده وامهای فوری در شبکههای اجتماعی اعلام کرد که اینگونه پیشنهادها کلاهبرداری بوده و مردم باید برای دریافت تسهیلات فقط از طریق درگاههای رسمی بانکها اقدام کنند.
کد خبر 140380
نظر شما