به گزارش تابش کوثر، استفاده پورعلیگنجی از کلمه «خلیج» بهجای «خلیج فارس» واکنشهای گستردهای در فضای مجازی به همراه داشت. این حاشیه در حالی شکل گرفت که چند روز پیش نیز در جریان دیدار تراکتور و هوادار، شعار «خلیج عربی» سر داده شده بود.
مرتضی پورعلیگنجی پس از تساوی بدون گل پرسپولیس برابر النصر عربستان، در مصاحبهای اظهار داشت: «عذرخواهی میکنیم بابت نتیجه پیشآمده و شرمنده هواداران شدیم که نقطه قوت ما بودند ولی نتوانستیم خوشحالشان کنیم. در آسیا هیچ کشوری مثل ایران طرفدار فوتبال ندارد. منابع انسانی ما از همه کشورهای خلیج بیشتر است اما امسال ما نتوانستیم از ابتدا شرایط خوبی را رقم بزنیم. نباید بهانه بیاوریم که ضعف نداریم. امیدوارم لیگ را خوب تمام کنیم.»
واکنشها به این مصاحبه زمانی شدت گرفت که کاربران فضای مجازی به استفاده او از واژه «خلیج» بدون «فارس» اشاره کردند. این موضوع در حالی رخ داد که چند روز پیش، در جریان دیدار تراکتور و هوادار، برخی هواداران تراکتور شعار «خلیج عربی» سر دادند و بنری با همین مضمون در ورزشگاه به نمایش درآمد.
پس از آن، رضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور، با انتقاد از پرسپولیس و کمیته انضباطی، بر لزوم برخورد با نژادپرستی در ورزش تأکید کرد. در واکنش به اظهارات او، مصطفی لشکری، مدیر روابط عمومی پرسپولیس، با انتشار یک استوری، پاسخی تند به زنوزی داد که آن نیز حاشیهساز شد.
از نظر فنی، پرسپولیس در این دیدار برابر النصر، با وجود حضور ۷۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی، عملکرد ضعیفی داشت و در مالکیت توپ، ایجاد موقعیت و دقت پاس برتری خاصی نسبت به حریف نداشت. تیم اسماعیل کارتال که برای صعود به مرحله بعد به برد نیاز داشت، در نهایت حذف شد.
اکنون سرنوشت پرسپولیس به نتیجه دیدار استقلال و الریان وابسته است. در صورت شکست استقلال، سرخپوشان میتوانند به مرحله حذفی صعود کنند. با این حال، هواداران پرسپولیس از عملکرد تیمشان ناراضیاند و منتظر واکنش باشگاه درباره آینده کادرفنی هستند.
م/۱۱۰
نظر شما