تست تراموای چینی در ۲۲ بهمن انجام می‌شود

شهردار تهران اعلام کرد نخستین تست تراموای وارداتی از چین در شب ۲۲ بهمن انجام خواهد شد.

به گزارش تابش کوثر، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، اعلام کرد که تست نخستین تراموای وارداتی از چین در شب ۲۲ بهمن انجام می‌شود. به گفته وی، مجوز احداث دو خط تراموا از شورای عالی ترافیک دریافت شده و نخستین خط از پایانه شرق تا میدان آزادی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

شهردار تهران با اشاره به مزایای تراموا اظهار داشت: «تراموا یک‌ششم مترو هزینه دارد و دوسوم آن مسافر جابه‌جا می‌کند.»

زاکانی درباره توسعه خطوط مترو تهران گفت: «قرارداد ساخت خطوط ۸، ۹ و ۱۰ منعقد شده و فرایند اجرایی آن آغاز شده است. همچنین، مقدمات ساخت خط ۱۱ مترو در حال فراهم شدن است.»

وی همچنین به واردات گسترده واگن‌های مترو اشاره کرد و افزود: «در ۲۵ سال گذشته، تهران ۱۱۸۴ رام واگن مترو داشت، اما سال گذشته قراردادی برای واردات همین تعداد واگن از چین بسته شد. نخستین رام از این قطارها پایان بهمن وارد کشور می‌شود و دو رام دیگر تا خرداد سال آینده وارد خواهد شد.»

زاکانی از افزایش تعداد اتوبوس‌های تهران خبر داد و گفت: «در آغاز مدیریت شهری، تهران ۱۱۸۷ اتوبوس داشت که ۸۶۰ دستگاه فعال بود. اکنون تعداد اتوبوس‌های پایتخت به ۳۳۰۰ دستگاه رسیده که ۲۳۰۰ دستگاه فعال هستند. با قراردادهای جدید، این تعداد به ۵۵۰۰ اتوبوس خواهد رسید.»

وی همچنین از رونمایی نخستین بسته اتوبوس‌های برقی تهران با حضور مقامات عالی در هفته آینده خبر داد و گفت: «۱۸۶ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۷۵۲ تاکسی برقی شاسی‌بلند به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه خواهند شد.»

شهردار تهران با اشاره به مشکلات آلودگی هوا اظهار داشت: «امروز تنها ۳۴ درصد سفرهای شهری با حمل‌ونقل عمومی انجام می‌شود، اما هدف این است که این رقم به ۷۰ درصد برسد. در این صورت، بسیاری از مشکلاتی مانند آلودگی هوا برطرف خواهد شد.»

وی افزود: «۸۳ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از آلاینده‌های متحرک است که ۳۷ درصد آن به خودروهای شخصی و ۲۱ درصد به موتورسیکلت‌ها مربوط می‌شود. توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی می‌تواند این مشکل را حل کند.»

زاکانی از افزایش سرانه فضای سبز تهران خبر داد و گفت: «در ۴۱ ماه گذشته، ۱۲۹ پارک جدید در داخل شهر احداث شده و سرانه فضای سبز به ۱۷.۳ مترمربع برای هر نفر رسیده که ۲.۳ متر بیشتر از استاندارد جهانی است.»

وی همچنین از اتمام مرحله اول کمربند سبز پایتخت در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: «بال غربی بزرگراه یادگار امام تا میدان فتح و قطعه دوم بزرگراه شهید بروجردی در نیمه نخست سال آینده تکمیل خواهد شد.»

در پاسخ به پرسشی درباره انتقال پایتخت، شهردار تهران این اقدام را غیرممکن دانست و گفت: «انتقال پایتخت هزینه بالایی دارد و امکان‌پذیر نیست. پیشنهاد من تجمیع نهادها و ادارات دولتی در شمال یا جنوب تهران است، که ظرفیت آن نیز وجود دارد.»

م/۱۱۰

کد خبر 140408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha