عامل هتاکی به قرآن در سوئد به هلاکت رسید

 سلوان مومیکا، فردی که با سوزاندن قرآن در سوئد و کشورهای مسلمان جنجال‌های بسیاری به پا کرده بود، در سوئد به هلاکت رسید.

به گزارش تابش کوثر و به نقل از رسانه‌های سوئدی، سلوان مومیکا که یک مهاجر عراقی بود، به دلیل اقدام جنجالی‌اش در هتک‌حرمت به قرآن کریم در رسانه‌ها شناخته شد. او در ماه‌های اخیر با اقداماتی نظیر پاره کردن و سوزاندن قرآن در مکان‌های عمومی، به طور عمدی باعث برانگیختن تنش‌ها و اعتراضات در کشورهای مختلف، به ویژه کشورهای مسلمان شد. این اقدامات او با واکنش‌های شدید از سوی دولت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی، و گروه‌های مسلمان روبرو شده بود.

مومیکا که در سال‌های اخیر به عنوان یک فعال ضداسلامی شناخته شده بود، در تاریخ‌های مختلف در سوئد اقدام به توهین به نمادهای دینی مسلمانان کرده و این رفتارها باعث شد که نام او به عنوان یک شخصیت منفور و بحث‌برانگیز در رسانه‌های دنیا مطرح شود.

در حال حاضر، خبرهایی از به هلاکت رسیدن او به دست افراد ناشناس در سوئد منتشر شده، اما مقامات سوئدی هنوز جزئیات رسمی و تایید شده‌ای در خصوص این حادثه ارائه نکرده‌اند.

سلوان مومیکا، یک مسیح عراقی بود که سال‌ها در سوئد پناهنده بود. او سال گذشته بارها قرآن را سوزاند که این مسئله موجی از خشم را در جهان اسلام برانگیخت.

سوئد در تابستان سال گذشته شاهد حوادث متعددی بود که طی آن در مقابل سفارت‌خانه‌های کشورهایی از جمله عراق و ترکیه به قرآن اهانت شد. این اتفاقات اعتراضات گسترده‌ای را در جهان اسلام برانگیخت و برخی کشورها به احضار دیپلمات‌های سوئدی اقدام کردند.

این حوادث، دانمارک را بر آن داشت تا قانونی تصویب کند که سوزاندن قرآن را جرم‌انگاری می‌کند. در همین حال، در ژوئیه ۲۰۲۳، مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را تصویب کرد که توسط مراکش ارائه شده بود. این قطعنامه همه نوع خشونت علیه افراد به دلیل اعتقادات مذهبی، کتاب‌های مقدس و همچنین خشونت علیه اماکن مذهبی را مغایر با قوانین بین‌المللی دانسته و محکوم می‌کند.

در حال حاضر، مقامات سوئدی تحقیقات خود را در مورد این حادثه آغاز کرده‌اند و جزئیات بیشتری در دسترس نیست.

مومیکا در سال گذشته، به دلیل عدم دریافت حمایت امنیتی از دولت سوئد، برای پناهندگی به نروژ درخواست داده بود.

در سال ۲۰۲۴ نیز شایعاتی درباره مرگ او در نروژ منتشر شد، اما بعداً تکذیب شد. مومیکا در ماه اوت گذشته، همراه با شخصی دیگر، به دلیل تحریک علیه یک گروه قومی یا ملی در دادگاه محاکمه شده بود.

م/110*

کد خبر 140356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha