ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور و اعمال محدودیت در کندوان

سرپرست پلیس راه مازندران از ترافیک سنگین و پرحجم در محورهای هراز و کندوان خبر داد و اعلام کرد که از ساعت ۱۱ امروز محدودیت‌هایی در محور کندوان اعمال خواهد شد.

به گزارش تابش کوثر، سرهنگ هادی عبادی، سرپرست پلیس راه مازندران، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: «ترافیک محور کندوان همچنان سنگین است و در محدوده تونل ۱۸، منطقه تهران و البرز به طول ۱۰ کیلومتر شاهد توقف خودروها هستیم.» وی افزود: «در مناطق پل زنگوله و سیاه بیشه در مازندران، تردد سنگین و روان گزارش می‌شود.»

عبادی در ادامه گفت: «در محور هراز به‌طور مقطعی حجم بالای ترافیک در محدوده‌های آب‌اسک، پلور، پلیس راه لاریجان، شنگلده و سپاسد مشاهده می‌شود.»

وی با اشاره به اعمال محدودیت ترافیکی در کندوان بیان کرد: «احتمالا دو ساعت آینده، انسداد کندوان از مسیر مرزن‌آباد به تهران اجرا خواهد شد و پس از آن، مسیر جنوب به شمال یک‌طرفه خواهد شد.» همچنین، سرپرست پلیس راه مازندران تأکید کرد که وضعیت جوی در محورهای شمالی آفتابی است و هیچ مشکلی از نظر مداخلات آب‌وهوایی وجود ندارد، اما رانندگان باید به نکات ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی توجه کنند.

در همین راستا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز نیز از ترافیک سنگین در محور چالوس خبر داد و اعلام کرد: «در مسیر جنوب به شمال چالوس، ترافیک سنگینی از پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و در مسیر شمال به جنوب در محدوده‌های هزارچم، ولی‌آباد و پیچ سرهنگ مشاهده می‌شود.»

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمالی نشان‌دهنده ترافیک سنگین در چندین مسیر است. تردد در محور چالوس از شمال به جنوب از ساعت ۱۰ صبح ممنوع شده و در محور چالوس از جنوب به شمال، آزادراه تهران - شمال، هراز و فیروزکوه ترافیک سنگینی گزارش می‌شود. در حالی که تردد در آزادراه قزوین - رشت روان است.
 

م/۱۱۰

کد خبر 141023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha