دستاورد جدید دانش‌بنیان‌های ایرانی در تولید مخمر و پروبیوتیک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با دستیابی به دانش فنی تولید عصاره مخمر غنی از اسیدهای آمینه و ویتامین‌های خانواده ب و باکتری اسیددوست شیر، گامی موثر در بهبود سلامت دستگاه گوارش و کاهش کلسترول برداشته است.

به گزارش رسانه تابش کوثر، گروهی از متخصصان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان اولین تولیدکننده صنعتی میکروارگانیسم‌های کاربردی در صنایع غذایی و مکمل‌های پروبیوتیک، موفق به تولید عصاره مخمر و باکتری اسیددوست شیر شده است. این محصولات با استفاده از سویه‌های بومی و مطابق با استانداردهای بین‌المللی تولید می‌شوند.عصاره مخمر، که متشکل از محتویات سلول مخمر بدون دیواره است، غنی از اسیدهای آمینه و ویتامین‌های خانواده ب (به‌جز B۱۲) است و به عنوان مکمل غذایی و ماده مغذی در محیط‌های کشت میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، با نام جدید «باکتری اسیددوست شیر»، از دیگر محصولات این شرکت است که به دلیل مقاومت بالا در شرایط اسیدی و توانایی تخمیر کربوهیدرات‌ها، نقش مهمی در تولید اسید لاکتیک و مقابله با باکتری‌های مضر دارد. این باکتری همچنین در بهبود سلامت بانوان و مقابله با پاتوژن‌های غذایی مؤثر است.به گفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مصرف طولانی‌مدت این محصولات می‌تواند به کاهش کلسترول خون، بهبود سندرم روده تحریک‌پذیر، ارتقای سلامت گوارشی و کاهش عفونت‌های دهان کمک کند.این شرکت محصولات خود را در ساشه‌های ۱۰ گرمی عرضه می‌کند که هر ساشه قادر به تولید یک تن محصول پروبیوتیک، به‌ویژه ماست، است. این دستاورد نشان‌دهنده توانمندی دانش‌بنیان‌ها در توسعه سلامت عمومی و حمایت از صنایع غذایی است.

م/110

کد خبر 140066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha