به گزارش تابش کوثر، بنا بر ارزیابیهای انجام شده، بالغ بر ۵ درصد ظرفیت اتصال اپراتورها همچنان از طریق اینترنت انجام میشد و بر این اساس مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت ملزم به ایجاد شبکه IP ترانزیت ملی برای اتصال ارتباطاتی شد که منشاء داخلی داشته اما به IXP زیرساخت متصل نشدهاند.
در این راستا، راه اندازی شبکه IP ترانزیت ملی بنا بر الزامات سیاستهای توسعه شبکه ملی اطلاعات انجام شده و طبق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، برای ایجاد شبکه تبادل اطلاعات ملی در داخل کشور، پیش از این شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به راهاندازی مراکز IXP اقدام کرده بود.
اما هدف از ایجاد این مراکز، تبادل ترافیک در داخل کشور با کیفیت بالا و هزینه کمتر بود که البته به دلیل محدودیت شبکهای، برخی از اپراتورها و سازمانها امکان اتصال به شبکه IXP را نداشته و اتصالشان همچنان از طریق اینترنت صورت می گرفت.
همچنین پیش از این اگر مشترکی برای مثال میخواست به یک دانشگاهی که به مرکز تبادل اطلاعات شرکت زیرساخت متصل نبود، وصل شود باید از شبکه اینترنت استفاده میکرد و این اتصال برای آن شرکت و دانشگاه هزینه اینترنت داشت، اما هم اکنون با ایجاد یک لایه IP ترانزیت ملی بخشی از این ترافیک از طریق IXP تبادل میشود و بخشی که مربوط به سمت بین الملل بود، از طریق شبکه IP ترانزیت ملی تبادل خواهد شد که در نتیجه آن شاهد بهبود کیفیت ترافیک داخلی و کاهش هزینه اپراتورها خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این در این باره گفته بود: این طرح کاهش ۵ درصدی درآمد شرکت ارتباطات زیرساخت را به همراه دارد، اما برای تحقق الزامات شبکه ملی ارتباطات در نیمه اول فروردین ماه آن را اجرایی کرده ایم.
منبع: ایسنا
ت/۴۴۴
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵
شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به راهاندازی شبکه IP ترانزیت ملی با هدف افزایش کیفیت در تبادل ترافیک اطلاعات داخل کشور اقدام کرده است.
کد خبر 51123