گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی باروری را کاهش می‌دهد

یک متخصص سرشناس در زمینه تأثیر سموم محیطی بر سلامت انسان، هشدار داد که گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو، خطر انتقال مواد شیمیایی به غذا و آسیب به باروری را به همراه دارد.

به گزارش رسانه تابش کوثر، دکتر شانا سوان، متخصص اپیدمیولوژی و استاد دانشکده پزشکی کوه سینا در نیویورک، نسبت به استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو هشدار داده و تأکید کرده است که این کار می‌تواند مواد شیمیایی خطرناک را وارد غذا کند.
او در گفتگویی تأکید کرد که قرار دادن ظروف پلاستیکی در مایکروویو خطرناک است، زیرا موادی مانند بیسفنول A (BPA)، فتالات‌ها و پلاستی‌سایزرها که در تولید پلاستیک به کار می‌روند، در اثر گرما از پلاستیک جدا شده و وارد غذا می‌شوند.
این مواد شیمیایی برای افزایش دوام پلاستیک به کار می‌روند، اما تحقیقات نشان داده‌اند که قرار گرفتن در معرض آن‌ها می‌تواند مشکلاتی مانند کاهش کیفیت و تعداد اسپرم در مردان و آسیب به تخمدان‌ها در زنان ایجاد کند.
دکتر سوان همچنین به خطرات ناشی از ترکیب پلاستیک و گرما در موقعیت‌های دیگر، مانند گذاشتن بطری آب در خودرو در روزهای گرم، اشاره کرد. او توصیه کرد که برای کاهش این خطرات، از ظروف شیشه‌ای یا فلزی استفاده شود و در صورت امکان مواد غذایی ارگانیک خریداری شود.
با اینکه سازمان‌های نظارتی بریتانیا می‌گویند میزان قرارگیری روزمره افراد با این مواد شیمیایی در سطح ایمن قرار دارد، برخی محدودیت‌ها، از جمله ممنوعیت استفاده از BPA در بطری‌های شیر کودکان، اعمال شده است.
این هشدار در شرایطی مطرح شده که کاهش نرخ باروری جهانی به عواملی مانند مواد شیمیایی مختل‌کننده هورمون‌ها نسبت داده می‌شود.

م/110*

کد خبر 32 -

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha