رونالدو ادعا کرد: لیگ عربستان از لیگ آمریکا بهتر است

کریستیانو رونالدو، ستاره تیم النصر عربستان، با بیان اینکه لیگ حرفه‌ای عربستان از لیگ برتر فوتبال آمریکا (MLS) بهتر است، جنجال جدیدی به‌پا کرد. 

به گزارش تابش کوثر، کریستیانو رونالدو در مصاحبه‌ای با برنامه «آمیگوس دی ادو» گفت: «بدون شک، بدون شک، بدون شک. مردم بدون دانش حرف می‌زنند و این طبیعی است. وقتی مردم چیزی نمی‌دانند، زیاد صحبت می‌کنند. واقعیت کاملاً متفاوت است. برخی از عربستان سعودی به گونه‌ای صحبت می‌کنند که گویی از آمریکا پایین‌تر است، اما کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، نمی‌دانند چه می‌گویند. من آن‌ها را می‌بخشم، زیرا فقط کسانی که اینجا بازی می‌کنند و این لیگ را از نزدیک تجربه می‌کنند، ارزش واقعی آن را درک می‌کنند.»  
این اظهارات رونالدو در حالی مطرح شده که او و لیونل مسی، دو رقیب دیرینه فوتبال جهان، اکنون در دو لیگ مختلف به میدان می‌روند. رونالدو در تیم النصر عربستان بازی می‌کند، در حالی که مسی در تیم اینتر میامی در لیگ برتر آمریکا حضور دارد. برخی تحلیل‌گران این اظهارات رونالدو را تلاشی برای کم‌اهمیت‌کردن لیگی می‌دانند که مسی در آن بازی می‌کند.  
رونالدو که سابقه درخشانی در لیگ‌های معتبری مانند لالیگا، لیگ برتر انگلستان و سری آ دارد، اکنون در عربستان به دنبال رسیدن به رکورد ۱۰۰۰ گل در دوران حرفه‌ای خود است. او اخیراً در بازی النصر مقابل العین در لیگ قهرمانان آسیا دو گل به ثمر رساند و عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت.   
شبکه العربیه گزارش داد که باشگاه النصر با توجه به نزدیک شدن به زمان پایان قرارداد کریستیانو رونالدو که در ماه ژوئن ۲۰۲۵ خاتمه خواهد یافت، پیشنهاد هنگفتی به کاپیتان پرتغالی‌اش داد.
النصر می‌خواهد قرارداد این مهاجم پرتغالی را برای یک فصل دیگر تمدید کند و رونالدو علاوه بر دریافت دستمزد هنگفت ۱۸۳ میلیون دلاری ۵ درصد سهم مالکیت این باشگاه شهر ریاض را به دست خواهد آورد. 
پیش‌بینی می‌شود النصر و رونالدو در روزهای آینده قرارداد جدیدی را امضا کنند.
رونالدو که دوران حرفه‌ای خود را با منچستریونایتد آغاز کرد، در این تیم به سه قهرمانی لیگ برتر انگلستان و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت. او سپس به رئال مادرید پیوست و با ۴۵۱ گل در ۴۳۸ بازی، به یکی از بزرگ‌ترین ستاره‌های تاریخ این باشگاه تبدیل شد. رونالدو در یوونتوس نیز دو عنوان قهرمانی سری آ را به دست آورد و اکنون در النصر به دنبال ادامه موفقیت‌های خود است.  
با نزدیک‌شدن به سن ۴۰ سالگی، رونالدو همچنان نشان می‌دهد که می‌تواند در بالاترین سطح بازی کند. او تاکنون ۲۳ گل در ۲۵ بازی برای النصر به ثمر رسانده و نقش کلیدی در صعود این تیم به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا داشته است.  

م/۱۱۰*

کد خبر 140387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha