تماس تلفنی ماهواره‌ای از هر نقطه از جهان ممکن شد 

ایلان ماسک با فناوری جدید «مستقیم به موبایل» شرایطی را فراهم کرده است که کاربران آیفون و اندروید بتوانند بدون نیاز به تجهیزات اضافی از هر نقطه زمین تماس برقرار کنند.  

 به گزارش تابش کوثر، شرکت اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک (استارلینک)، با معرفی سرویس جدیدی به نام «مستقیم به موبایل» (Direct-to-Cell) گامی تازه در ارتباطات جهانی برداشته است. این فناوری به کاربران آیفون و اندروید اجازه می‌دهد که از هر نقطه زمین بدون نیاز به دکل مخابراتی تماس تلفنی برقرار کنند. 
برخلاف تلفن‌های ماهواره‌ای سنتی که به تجهیزات حجیم و سیم‌کارت‌های ویژه نیاز دارند، این سرویس از طریق همان گوشی‌های هوشمند متداول که به شبکه‌های LTE متصل می‌شوند، کار می‌کند. 
بر اساس گزارش ارائه‌شده به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC)، استارلینک این فناوری را روی گوشی‌های برندهای اپل، سامسونگ و گوگل آزمایش کرده است. نتیجه آزمایش‌ها نشان داده است که کاربران می‌توانند از مناطق شهری گرفته تا مناطق دورافتاده، تماس‌های واضح و بدون اختلال برقرار کنند. 
این قابلیت می‌تواند برای مسافران، کوهنوردان و دریانوردان یک تحول اساسی باشد. اما علاوه بر آن، برای نیروهای امدادی و ساکنان مناطق روستایی که دسترسی محدودی به شبکه مخابراتی دارند، یک پیشرفت حیاتی محسوب می‌شود. تلفن‌های ماهواره‌ای کنونی معمولاً محدودیت‌هایی در ارسال پیام و هزینه‌های بالا دارند، اما با این فناوری کاربران می‌توانند پیام‌های خود را از طریق اپلیکیشن‌های معمولی ارسال کنند. 
استارلینک قصد دارد این سرویس را به‌صورت تجاری عرضه کند، اما هنوز جزئیات مربوط به قیمت‌گذاری اعلام نشده است. طبق اسناد ارائه‌شده به FCC، این شرکت در حال بررسی توسعه خدمات خود برای مرور وب، اتصال اینترنت اشیا (IoT) و بهبود کیفیت تماس‌های صوتی است. 
برای افرادی که به اینترنت پرسرعت فیبر نوری دسترسی دارند، این نوآوری ممکن است یک تغییر جزئی به نظر برسد. اما برای میلیاردها نفر در سراسر جهان که هنوز با پوشش ضعیف شبکه‌های مخابراتی مواجه هستند، این تحول می‌تواند زندگی آن‌ها را متحول کند. 
ایلان ماسک یک گام دیگر به سوی تحقق رؤیای جهانی بدون نقاط کور مخابراتی نزدیک شده است. با این فناوری، کاربران حتی در کوهستان، دریا یا مناطق روستایی می‌توانند همان سطح دسترسی به ارتباطات را داشته باشند که ساکنان شهرهای بزرگ از آن بهره‌مند هستند. 
 
م/110*

کد خبر 140386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha