۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱

نتایج پژوهشی جدید در آمریکا نشان می‌دهد عصاره قارچ سفید می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن، رشد سرطان پروستات را به تأخیر بیندازد و به عنوان درمان کمکی مؤثر عمل کند.

به گزارش تابش کوثر، محققان مؤسسه «سیتی آو هوپ» در آمریکا در پژوهشی تازه دریافته‌اند که عصاره قارچ سفید می‌تواند رشد تومورهای سرطانی در بیماران مبتلا به سرطان پروستات را کند کند. این تحقیق که در دو مرحله آزمایش‌های بالینی و مطالعات حیوانی انجام شده، نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است.
شیوان چن، زیست‌شناس سرطان از مؤسسه «سیتی آو هوپ»، در این‌باره گفت: «این مطالعه نشان می‌دهد درمان‌های غذایی می‌توانند در کنار روش‌های سنتی به عنوان بخشی از درمان‌های استاندارد سرطان مورد استفاده قرار گیرند.»
در مرحله نخست این پژوهش، مصرف عصاره قارچ سفید توسط بیماران، باعث کاهش سلول‌های سرکوب‌کننده سیستم ایمنی شد. این سلول‌ها توسط تومورهای سرطانی برای تضعیف سیستم ایمنی تولید می‌شوند. در برخی از بیماران، نشانگرهای خونی مرتبط با سرطان پروستات تا سطح غیرقابل تشخیص کاهش یافت.
مطالعات جدید در مدل‌های حیوانی نیز تأثیر مثبت عصاره قارچ سفید را تأیید کرده است. این پژوهش نشان داد که مصرف این عصاره در موش‌های مبتلا به سرطان پروستات، رشد تومورها را به تأخیر انداخته و موجب افزایش طول عمر آن‌ها شد.
شیائوچیانگ وانگ، نویسنده اصلی این تحقیق، گفت: «هرچند نتایج اولیه بسیار امیدوارکننده است، اما تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد. با این حال، مصرف روزانه قارچ سفید تازه می‌تواند گزینه مفیدی برای حفظ سلامت باشد.»
پژوهشگران می‌گویند ترکیبات موجود در قارچ سفید، مانند فیبرهای محلول، پروتئین‌ها و مواد شیمیایی طبیعی، می‌توانند به طور هم‌زمان مسیرهای مختلف رشد سرطان را هدف قرار دهند.
این یافته‌ها در نشریه پزشکی بالینی و انتقالی منتشر شده است.
 
 
م/110*
کد خبر 130532