براساس این اطلاعیه، ماکارونی پس از پخت ممکن است محیطی مناسب برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس باشد. این باکتری که مقاوم به حرارت است، میتواند در صورت نگهداری نامناسب غذا، مسمومیت غذایی ایجاد کند. سازمان استاندارد توصیه کرد غذای پختهشده حداکثر تا یک ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرد و بیشتر از یک روز نگهداری نشود.
این سازمان همچنین تأکید کرد احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در ماکارونی خام وجود ندارد و از مصرفکنندگان خواست تنها محصولات دارای نشان استاندارد و تاریخ تولید و انقضای معتبر را خریداری کنند.
در این اطلاعیه آمده است که کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد میتواند از طریق پیامک به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال شود تا اصالت محصول تأیید گردد.
گزارشهای پزشکی قانونی درباره مرگ دو کودک در تهران علت فوت آنها را «مسمومیت ناشناخته با عامل ناشناخته» اعلام کرده و ارتباط آن با مصرف ماکارونی تأیید نشده است. سازمان استاندارد این شایعات را بیاساس دانست.
م/110