سرقت‌های ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۴ شدت یافت

سال ۲۰۲۴ با افزایش ۳۱.۶۱ درصدی سرقت‌های امنیتی در ارزهای دیجیتال همراه بود و حملات سایبری بیش از ۲.۳۶ میلیارد دلار خسارت به بار آوردند.

به گزارش تابش کوثر، در سال ۲۰۲۴، حملات فیشینگ به بزرگ‌ترین خطر برای کاربران ارزهای دیجیتال تبدیل شد و بیش از نیمی از سرقت‌ها به این روش انجام شد. طبق گزارش شرکت امنیت بلاکچین «سرتیک»، در مجموع ۲.۳۶ میلیارد دلار در ۷۶۰ حادثه امنیتی از دست رفت که نشان‌دهنده افزایش ۳۱.۶۱ درصدی نسبت به سال قبل است.

 
شرکت امنیت بلاکچین «سرتیک» دریک گزارش امنیت وب ۳ در ۲۰۲۴ اعلام کرد که حملات فیشینگ عامل اصلی سرقت‌ها در این سال بوده است. این نوع حملات بیش از ۱.۰۵ میلیارد دلار خسارت در ۲۹۶ حادثه به بار آورد. بسیاری از این حملات با خسارت‌های بیش از ۱۰۰ میلیون دلار همراه بودند و نشان از افزایش پیچیدگی حملات سایبری داشتند.

اتریوم به عنوان دومین بلاکچین بزرگ از نظر ارزش بازار، در معرض بیشترین حملات قرار داشت. این شبکه با ۴۰۳ حمله و خسارت بیش از ۷۴۸ میلیون دلار، بیشترین سهم را در میان بلاکچین‌ها داشت. بیت‌کوین و ترون نیز هدف حملات گسترده‌ای قرار گرفتند.

در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴، بدترین دوره از نظر خسارت‌های مالی رقم خورد و ۷۵۳ میلیون دلار سرقت ثبت شد. ماه مارس، به دلیل افزایش فعالیت‌های زنجیره‌ای ناشی از رشد قیمت بیت‌کوین، با سرقت ۷۵.۲ میلیون دلار، به بدترین ماه سال تبدیل شد.

گزارش Scam Sniffer نشان داد که خسارت‌های ناشی از فیشینگ در ۲۰۲۴ به ۴۹۴ میلیون دلار افزایش یافت که ۶۷ درصد بیشتر از سال گذشته است. بزرگ‌ترین سرقت سال با مبلغ ۵۵.۴۸ میلیون دلار، در یک حمله به استیبل‌کوین DAI رخ داد.

با وجود پیچیده‌تر شدن حملات سایبری، افزایش آگاهی کاربران و تقویت تدابیر امنیتی در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴، خسارت‌ها به ۵۱ میلیون دلار کاهش یافت. اما هشدارها همچنان پابرجاست. یک نهاد ناظر بانکی در ایالات متحده در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به بانک‌ها توصیه کرد تا از ورود مستقیم به حوزه ارزهای دیجیتال خودداری کنند، اما طبق اسناد منتشرشده در روز جمعه، این نهاد ناظر در یادداشتی هشدار داده است که «فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال ممکن است خطرات قابل‌توجهی برای ایمنی و سلامت مالی، حمایت از مصرف‌کننده و همچنین ثبات مالی ایجاد کنند». ضمنا در این یادداشت تأکید شده که این خطرات همچنان در حال «تکامل» یافتن هستند.

م/۱۱۰*

کد خبر 140123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha