نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که بحران مسکن و افزایش هزینه‌های زندگی، شمار افرادی که در شهرهای آمریکا بدون دسترسی به آب لوله‌کشی زندگی می‌کنند را افزایش داده است.

به گزارش تابش کوثر ، یک پژوهش جدید که در نشریه «نیچر سیتیز» منتشر شده، نشان می‌دهد که بحران آب لوله‌کشی در ایالات متحده، پس از سقوط بازار مسکن در سال ۲۰۰۸ تشدید شده و از سال ۲۰۱۷ با سرعت بیشتری در شهرهای مختلف گسترش یافته است. بر اساس این مطالعه، شهرهایی مانند نیویورک، لس‌آنجلس، سان‌فرانسیسکو، هیوستون، فینیکس و آتلانتا اکنون با پدیده «فقر لوله‌کشی» مواجه هستند.
پروفسور کیتی میهان، استاد عدالت محیط‌زیستی در کالج کینگ لندن و سرپرست این پژوهش، گفت: «حتی شهرهای ثروتمند و در حال رشد آمریکا اکنون میزبان شمار بیشتری از افرادی هستند که به آب لوله‌کشی دسترسی ندارند و این نگران‌کننده است.»
این مطالعه نشان می‌دهد که از دهه ۱۹۹۰ به بعد، فقر لوله‌کشی از مناطق روستایی به مناطق شهری منتقل شده و اکنون ۷۱ درصد از افرادی که دسترسی به آب ندارند در شهرها زندگی می‌کنند.
در سال ۲۰۲۱، کلان‌شهر نیویورک با ۵۶ هزار و ۹۰۰ نفر، بیشترین تعداد افراد بدون آب لوله‌کشی را در آمریکا داشته است. لس‌آنجلس با ۴۵ هزار و ۹۰۰ نفر و سان‌فرانسیسکو با ۲۴ هزار و ۴۰۰ نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
لوسی اوریت، پژوهشگر دکترا در کالج کینگ لندن و از اعضای این تیم، گفت: «قطع خدمات آب در شهرهای آمریکا مشکلی پنهان است که ممکن است تنها به‌طور غیرمستقیم در داده‌های سرشماری منعکس شود.» او افزود که نیویورک امسال بیش از ۲۴۰۰ اخطار قطع آب به دلیل عقب‌افتادگی پرداخت صادر کرده است.
نتایج همچنین نشان می‌دهد که افراد رنگین‌پوست به‌طور نامتناسبی تحت تأثیر این بحران قرار دارند. به عنوان مثال، در لس‌آنجلس ۸۲ درصد از افراد بدون دسترسی به آب را اقلیت‌های نژادی تشکیل می‌دهند. در فیلادلفیا نیز این رقم ۶۶ درصد گزارش شده است.
دکتر جیسون جورجویچ، استاد دانشگاه آریزونا و از پژوهشگران این مطالعه، گفت: «نتایج ما نشان می‌دهد که تلاش‌ها برای کاهش فقر لوله‌کشی در برخی شهرهای آمریکا طی دو دهه گذشته موفق نبوده و خانوارهای رنگین‌پوست بیش از دیگران آسیب دیده‌اند.»
پژوهشگران خواستار توجه بیشتر به بحران مسکن و تأثیر آن بر دسترسی به آب شده‌اند. آن‌ها همچنین بر اصلاح روش‌های جمع‌آوری داده‌های مربوط به دسترسی خانوارها به آب توسط اداره سرشماری آمریکا و تجدیدنظر در برنامه‌های کمک‌رسانی تأکید کرده‌اند تا این بحران مهار شود.
 
م/110*
 
کد خبر 130633