۷۰ درصد مردم بیمه تکمیلی درمانی ندارند

رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد ۷۰ درصد جامعه ایران از بیمه تکمیلی درمان بی‌بهره‌اند و ۹۴ درصد واحدهای مسکونی کشور نیز بیمه آتش‌سوزی ندارند.

به گزارش تابش کوثر ، پرویز خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی، در همایش ملی و بین‌المللی بیمه و توسعه با ارائه گزارشی از وضعیت صنعت بیمه گفت: «در حال حاضر ۷۰ درصد از مردم ایران تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان نیستند.»
او همچنین خاطرنشان کرد: «۹۴ درصد از واحدهای مسکونی کشور فاقد بیمه آتش‌سوزی هستند و ۹۵ درصد نیز از بیمه حوادث طبیعی بهره‌مند نیستند. علاوه بر این، ۸۰ درصد خودروهای کشور بیمه بدنه ندارند.»
خسروشاهی درباره ضریب نفوذ بیمه در کشور افزود: «سال گذشته این ضریب در ایران به ۲ درصد رسید، در حالی که میانگین جهانی ۷.۱ درصد و در کشورهای توسعه‌یافته ۹.۵ درصد است. البته وضعیت ایران نسبت به میانگین کشورهای منطقه بهتر است، که بخشی از آن به خصوصی‌سازی صنعت بیمه در دهه ۸۰ بازمی‌گردد.»
او همچنین با اشاره به رشد صنعت بیمه در سال‌های اخیر گفت: «از سال ۱۳۸۵ تاکنون، سهم حق بیمه ۱۷ برابر شده است، اما پرداخت خسارت‌ها نیز در همین بازه زمانی به ۳۴ برابر افزایش یافته است.»
رئیس کل بیمه مرکزی درباره مصوبه جدید شورای عالی بیمه درباره افت قیمت خودرو توضیح داد: «این مصوبه، که اخیراً به تصویب رسید، هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان برای صنعت بیمه ایجاد می‌کند. بر اساس این قانون، شرکت‌های بیمه ملزم به پرداخت افت قیمت خودرو هستند، اما نباید از بیمه‌گذاران حق بیمه اضافی دریافت کنند.»
در ادامه این همایش، لیلی نیاکان، سرپرست پژوهشکده بیمه، با اشاره به وظایف صنعت بیمه گفت: «هدف اصلی بیمه تأمین امنیت و مالی مردم است. برای تحقق این هدف، اعتماد عمومی به صنعت بیمه باید تقویت شود.»
وی همچنین دو رویکرد اصلی در صنعت بیمه را طراحی و ارائه موفق محصولات عنوان کرد و افزود: «برای افزایش رضایت مردم از خدمات بیمه‌ای، همکاری همه نهادهای این صنعت ضروری است.»
سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه با حضور مقامات ارشد دولتی و فعالان صنعت بیمه، امروز ۱۳ آذر ۱۴۰۳، در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.
 
م/۱۱۰
 
 
کد خبر 130489