يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 5 May 2024
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۴۴
کد مطلب : 4504
آلزایمر یک بیماری عصبی پیشرونده همراه با زوال تدریجی عقل و از دست دادن حافظه بوده و درمان قطعی ندارد.
با خوردن این ویتامین خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهید
به گزارش رسانه الکترونیکی تابش کوثر به نقل از فاکس نیوز مطالعات انجام شده در دانشگاه کلمبیا نشان می دهد  که اسید فولیک از بیماری آلزایمر مانع بروز بیماری آلزایمر می شود .
بنابراین گزارش برای انجام این تحقیق ۹۶۵ فرد میانسال سالم به مدت ۷ سال تحت نظر قرار گرفته اند و رژیم غذایی آنها به ویژه میزان دریافت ویتامین های گروه B ثبت گردید. در پایان پژوهش ۱۹۲ نفر به آلزایمر مبتلا شده بودند.
نتایج بیانگر این است که در افرادی که به میزان کافی ویتامین های گروه B به ویژه اسید فولیک وجود دارد، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ۵۰ درصد کاهش می یابد .

گفتنی است اسید فولیک  (B۹) یکی از ویتامین های گروه B است و در جگر، گوشت ها، شیر، پرتقال، حبوبات، سویا، غلات و سبزیجات با برگ های سبز تیره مانند کلم بروکلی یافت می شود.

متخصصان معتقدند مکانیسم این ویتامین در پیشگیری از آلزایمر ناشی از اثر آن در کاهش هموسیستئین خون و جلوگیری از تخریب سلول های عصبی است.
https://tabeshekosar.ir/vdce.78ebjh8ne9bij.html
نام شما
آدرس ايميل شما