کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

با خوردن این ویتامین خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهید

25 مرداد 1392 ساعت 23:44

آلزایمر یک بیماری عصبی پیشرونده همراه با زوال تدریجی عقل و از دست دادن حافظه بوده و درمان قطعی ندارد.


به گزارش رسانه الکترونیکی تابش کوثر به نقل از فاکس نیوز مطالعات انجام شده در دانشگاه کلمبیا نشان می دهد  که اسید فولیک از بیماری آلزایمر مانع بروز بیماری آلزایمر می شود .
بنابراین گزارش برای انجام این تحقیق ۹۶۵ فرد میانسال سالم به مدت ۷ سال تحت نظر قرار گرفته اند و رژیم غذایی آنها به ویژه میزان دریافت ویتامین های گروه B ثبت گردید. در پایان پژوهش ۱۹۲ نفر به آلزایمر مبتلا شده بودند.
نتایج بیانگر این است که در افرادی که به میزان کافی ویتامین های گروه B به ویژه اسید فولیک وجود دارد، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ۵۰ درصد کاهش می یابد .

گفتنی است اسید فولیک  (B۹) یکی از ویتامین های گروه B است و در جگر، گوشت ها، شیر، پرتقال، حبوبات، سویا، غلات و سبزیجات با برگ های سبز تیره مانند کلم بروکلی یافت می شود.

متخصصان معتقدند مکانیسم این ویتامین در پیشگیری از آلزایمر ناشی از اثر آن در کاهش هموسیستئین خون و جلوگیری از تخریب سلول های عصبی است.


کد مطلب: 4504

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/4504/خوردن-این-ویتامین-خطر-ابتلا-آلزایمر-کاهش-دهید

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir