جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۱
کد مطلب : 83674
اگر تصور می کردید تا فرارسیدن زمانی که بتوانید از گوشت و دیگر مواد غذایی تولید شده در آزمایشگاه ها به عنوان وعده غذایی استفاده کنید زمان درازی مانده، سخت در اشتباه هستید.
همبرگر آزمایشگاهی تا سال 2021 در منوی غذای شماست

به گزارش تابش کوثر، یک شرکت هلندی به نام موسا با جذب 7.5 میلیون یورو بودجه قصد دارد با تولید انبوه گوشت آزمایشگاهی مصرف این ماده غذایی نوظهور به طور انبوه را با قیمت مناسب ممکن کند.

در حال حاضر تولید گوشت در آزمایشگاه و با استفاده از سلول های بنیادی بدن حیوانات چهارپا در مراحل اولیه خود بوده و چنین کاری هزینه زیادی در بر دارد. از سوی دیگر هنوز فرهنگ چنین کاری در میان عموم مردم جهان جا نیفتاده و لذا دشواری هایی بر سر راه همه گیر شدن استفاده از گوشت آزمایشگاهی وجود دارد.

اما شرکت هلندی درصدد غلبه بر این مشکلات و تولید گوشت آزمایشگاهی در مقیاس صنعتی و با کیفیت و قیمت مناسب است.

محققان دانشگاه ماستریخت برای اولین بار در سال 2013 همبرگری عرضه کردند که در آن از گوشت آزمایشگاهی استفاده شده بود. اما مشکل این بود که تولید این ساندویچ در آن زمان 250 هزار یورو خرج برداشته بود. اما حالا با سرمایه گذاری گروه غذایی بل و سرگی برین موسس گوگل امید می رود این هزینه ها کاهش یابد.

آنان امیدوارند همبرگرهای یادشده تا سال 2021 به قیمت تنها 9 یورو در اختیار علاقمندان قرار بگیرد. برای تهیه گوشت مورد استفاده در این ساندویچ ها سلول هایی از بافت گوشتی حیوانات جدا شده و طی فرایندی خاص تکثیر می گردد. البته هنوز مشخص نیست چنین گوشت هایی تا چه حد با استقبال عموم مواجه می شوند.
منبع:فارس

https://tabeshekosar.ir/vdchk-n6.23nxqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما