کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

همبرگر آزمایشگاهی تا سال 2021 در منوی غذای شماست

27 تير 1397 ساعت 13:11

اگر تصور می کردید تا فرارسیدن زمانی که بتوانید از گوشت و دیگر مواد غذایی تولید شده در آزمایشگاه ها به عنوان وعده غذایی استفاده کنید زمان درازی مانده، سخت در اشتباه هستید.


به گزارش تابش کوثر، یک شرکت هلندی به نام موسا با جذب 7.5 میلیون یورو بودجه قصد دارد با تولید انبوه گوشت آزمایشگاهی مصرف این ماده غذایی نوظهور به طور انبوه را با قیمت مناسب ممکن کند.

در حال حاضر تولید گوشت در آزمایشگاه و با استفاده از سلول های بنیادی بدن حیوانات چهارپا در مراحل اولیه خود بوده و چنین کاری هزینه زیادی در بر دارد. از سوی دیگر هنوز فرهنگ چنین کاری در میان عموم مردم جهان جا نیفتاده و لذا دشواری هایی بر سر راه همه گیر شدن استفاده از گوشت آزمایشگاهی وجود دارد.

اما شرکت هلندی درصدد غلبه بر این مشکلات و تولید گوشت آزمایشگاهی در مقیاس صنعتی و با کیفیت و قیمت مناسب است.

محققان دانشگاه ماستریخت برای اولین بار در سال 2013 همبرگری عرضه کردند که در آن از گوشت آزمایشگاهی استفاده شده بود. اما مشکل این بود که تولید این ساندویچ در آن زمان 250 هزار یورو خرج برداشته بود. اما حالا با سرمایه گذاری گروه غذایی بل و سرگی برین موسس گوگل امید می رود این هزینه ها کاهش یابد.

آنان امیدوارند همبرگرهای یادشده تا سال 2021 به قیمت تنها 9 یورو در اختیار علاقمندان قرار بگیرد. برای تهیه گوشت مورد استفاده در این ساندویچ ها سلول هایی از بافت گوشتی حیوانات جدا شده و طی فرایندی خاص تکثیر می گردد. البته هنوز مشخص نیست چنین گوشت هایی تا چه حد با استقبال عموم مواجه می شوند.
منبع:فارس


کد مطلب: 83674

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/83674/همبرگر-آزمایشگاهی-سال-2021-منوی-غذای-شماست

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir