محققان اعلام کردند که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
براساس گزارش «تک اکسپلوریست»، گمان میرود که مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 6 اشباعنشده ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را کاهش دهد، علاوه بر این اسیدهای چرب امگا6 اثرات مثبتی بر سوخت و ساز چربی و گلوکز دارد.
همچنین این نوع اسیدهای چرب میتوانند به کاهش علائم بیماری «آرتریت روماتوئید» که یک بیماری مزمن التهابی است،کمک کند.
گفتنی است؛ مهمترین منابع غذایی این اسید چرب روغنهای گیاهی مانند روغن سویا، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن بادامزمینی و انواع آجیلها است.
طبق این گزارش، اسید لینولئیک یکی از اسیدهای چربی است که محافظ سلامت بدن است، بنابراین نباید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
منبع:فارس
ر/111