جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 3 May 2024
چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۱
کد مطلب : 58938
محققان دانشگاه استنفورد به بررسی در مورد این موضوع پرداختند که آیا تفاوت در تعداد گام ها می تواند به پیش بینی سطوح مختلف اضافه وزن در یک کشور کمک کند.
پیش بینی اضافه وزن با شمارش گام ها
به گزارش رسانه تابش كوثر، گوشی های هوشمند می توانند روشی برای پیش بینی سطوح گوناگون اضافه وزن باشند.

کاربران گوشی های هوشمند می توانند با استفاده از امکانات این ابزار، تعداد گام های خود را در طول روز محاسبه کنند.

همانطور كه مي دانيد فقدان فعالیت فیزیکی، یکی از عوامل بروز اضافه وزن است. محققان دانشگاه استنفورد به بررسی در مورد این موضوع پرداختند که آیا تفاوت در تعداد گام ها می تواند به پیش بینی سطوح مختلف اضافه وزن در یک کشور کمک کند.

به گفته اسکات دلپ- مهندس زیستی دانشگاه استنفورد و سرپرست این گروه تحقیقاتی- افراد ساکن درکشورهایی که در آن ها نابرابری زیادی وجود دارد، تحرک بسیار کمی دارند و این جمعیت واقعا در معرض خطر هستند.

دلپ و گروه تحقیقاتی او فعالیت فیزیکی مردم را در بیش از صد کشور بررسی کردند که آمریکا، نروژ، هند و فیلیپین را در برمی گیرد. آن ها با اطلاعات به دست آمده از حدود هفتصد هزار نفر کاربر گوشی هوشمند، سن، جنسیت، قد و وزن کاربران را بررسی کردند.

بر اساس گزارش مجله تايم نتایج نشان داد که نابرابری در تعداد گام ها نه تنها سطح اضافه وزن در کشور را مشخص می کند، بلکه در برخی کشورها این نابرابری در فعالیت، ارتباط مستقیمی با اختلاف جنسیت دارد.

در کشورهایی مانند آمریکا که در آن جمعیت بسیاری از اضافه وزن رنج می برند، فاصله میان سطح فعالیت زنان و مردان بسیار زیاد است اما در کشوری مانند ژاپن که سطح اضافه وزن در آن پایین است، فاصله تحرک بین زنان و مردان کم تر است.

به گفته دلپ، آن چه این محققین در پی فهمیدنش هستند، چگونگی ایجاد انگیزه برای فعالیت های مربوط به سلامتی توسط خود فرد است.

یکی از راه حل های پیشنهادی، طراحی بهتر شهرهاست تا پیاده رو ها فضای صمیمانه تری داشته باشند و مردم را به پیاده روی بیش تر تشویق کنند.
https://tabeshekosar.ir/vdcc4oqp.2bq418laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما