يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 5 May 2024
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۸
کد مطلب : 53273
معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان، حقوق سالیانه مجموعه کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان را ۱۶۷ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: متوسط حقوق دانشجومعلمان، ۷۰۰ هزار تومان است.
دانشگاه فرهنگیان به ۲۶۰۰ استاد هیأت علمی نیاز دارد
به گزارش تابش کوثر، علی خاکی معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان در برنامه پرسشگر اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان از یک سازمان مرکزی و ۶۴ پردیس تشکیل می‌شود که در ۳۱ استان و شهرستان‌های تهران به صورت تک‌جنسیتی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۳۴ واحد تابعه هم ذیل پردیس‌های استانی در حال فعالیت هستند که مجموعاً ۹۸ واحد دانشگاه فرهنگیان در کشور وجود دارد.

خاکی ادامه داد: در پردیس‌های استانی حدود ۲۴۰۰ کارمند و استاد در حال فعالیت هستند که ۱۷۰۰ کارمند و ۷۰۰ استاد هستند و در سازمان مرکزی که از ۶ معاونت تشکیل شده است، حدود ۳۱۵ نفر کارمند به کار مشغول هستند.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه به طور متوسط ۱۰ هزار دانشجو در سال ۹۵، جذب کردیم، گفت:‌ از این تعداد ۴۶ درصد دختر و ۵۴ درصد پسر هستند.

وی خاطرنشان کرد: استاندارد جهانی نسبت استاد به دانشجو یک به ۱۸ باید باشد و نسبت کارکنان هم مثل اساتید است و ما در دانشگاه فرهنگیان پایین‌تر از استاندارد جهانی هستیم.

خاکی، حقوق سالیانه مجموعه کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان را ۱۶۷ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این حقوق برای مجموعه ۳۴۱۵ نفری دانشگاه است.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان به زیرساخت‌های مختلفی حتی در حوزه قانونگذاری نیاز دارد؛ این دانشگاه نوپاست و سعی دارد تا دانشجو را برای بوم تربیت کند.

وی با بیان اینکه فضاهای مورد استفاده قدمت ۶۰ تا ۷۰ ساله دارند، خاطرنشان کرد: ما مشکل طراحی فضاها در این دانشگاه داریم زیرا طراحی‌ها برای مدارس بوده است و خوابگاه‌ها هم استاندارد خوابگاهی ندارند.

خاکی گفت: اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم، باید همه وزارتخانه‌ها بر روی دانشگاه فرهنگیان سرمایه‌گذاری کنند.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با اشاره به تعداد پایین اساتید فعال در دانشگاه، ابراز داشت: بنا بود اساتید تطبیق وضعیت پیدا کنند اما این مسأله دچار مشکلاتی شد ولی اکنون با تصمیم هیأت رئیسه بحث تطبیق وضعیت اساتید در حال حل شدن بوده و دستورالعملی آمده است اما جوابگوی همه اساتید ما نیست.

وی تصریح کرد: ۴۴ جلسه تشکیل شد اما مطابق دستورالعمل جدید که دو ماه پیش از سوی وزارت علوم ابلاغ شد، تنها ۵۰ درصد اساتید مشمول دستورالعمل هستند و برای تطبیق وضعیت ۵۰ درصد باقی اساتید نیازمند کمک نهادهای دیگر هستیم.

خاکی با بیان اینکه ما نیاز به ۲۶۰۰ استاد هیأت علمی داریم و اکنون ۷۰۰ نفر هیأت علمی وجود دارد، گفت: اگر همین تعداد استاد فعال را هم از دست بدهیم، دچار مشکل خواهیم شد.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان متوسط حقوق دانشجومعلمان را ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: برخی دانشجویان از غذا و خوابگاه استفاده نمی‌کنند اما نمی‌توانیم آنها را تفکیک کنیم و مبالغی که باید از حقوق آنها کسر شود، نادیده بگیریم.

وی افزود: ۸۵ میلیارد درآمد دانشگاه از بخش درآمدهای اختصاصی است که جزء اعتبارات دانشگاه است و ما معتقدیم دانشگاه حتماً‌ باید شبانه‌روزی باشد زیرا بحث تربیتی و فوق‌برنامه در این دانشگاه بسیار مهم است.

خاکی اظهار داشت: کیفیت علمی دانشگاه رو به بهبود است اما امکانات و منابع مالی مناسب نیست، قوانین و مقررات در دانشگاه فرهنگیان باید متفاوت باشد.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه حاکمیتی است، خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌های تربیت معلم خارجی، ۸۵ درصد منابع توسط دولت‌ها تأمین می‌شود و دانشگاه فرهنگیان هم به کمک‌های تمام نهادها نیاز دارد.
منبع: فارس
ت/۴۴۴
https://tabeshekosar.ir/vdcjt8ei.uqetazsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما