جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 3 May 2024
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۳
کد مطلب : 50960
جگر یكی از غنی‌ترین منابع گوشت‌ها و شامل آهن زیادی است اما به علت این كه محل تجمع سموم بدن حیوان است (ارگان دفع سموم بدن) توصیه می‌شود؛ در صورت تمایل در هر هفته حداكثر یك بار و آن هم به میزان ۱۵۰ گرم مصرف شود.
بایدها و نبایدهای مصرف جگر
به گزارش تابش کوثر، آهن یكی از عناصر كمیاب در بدن بوده و نقش بسیار حیاتی دارد، معمولا در بدن به دو شكل قابل جذب یا سریع‌الجذب و یا سخت جذب وجود دارد.

 

 

آهنی كه به صورت سریع‌الجذب است در مواد غذایی همچون انواع گوشت‌ها (مرغ و ماهی و گوشت سایر پرندگان و نیز گوشت غده‌ای یا شكمی مانند دل، قلوه، جگر و زبان) وجود دارد.

بایدها و نبایدهای مصرف جگر 

 

 

 

مواد غذایی همچون تخم‌مرغ، حبوبات، دانه كامل غلات و سبزیهای غده‌ای نیز حاوی آهن هستند اما آهن موجود در آنها از نوع دیر جذب است و لازم است برای تسهیل جذب آهن در آنها با مواد غذایی خورده شوند كه جذب آنها را آسان كرده و یا با موادی مصرف نشوند كه مانع جذب آهن آنها شود.

 

 

 

سبزی‌ها و میوه‌ها به علت داشتن ویتامین C و تسهیل جذب آهن در كنار مصرف حبوبات و تخم مرغ و غذاهایی كه حاوی آهن دیر جذب‌اند، مصرف شوند و از مواد غذایی كه جذب آهن آنها را به تاخیر می‌اندازد نظیر نوشابه و چای خودداری شود.

بایدها و نبایدهای مصرف جگر 

منبع: بیتوته
ت/444

https://tabeshekosar.ir/vdcjyhei.uqeymzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما