سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 30 Apr 2024
يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۲
کد مطلب : 41095
پزشکان امریکایی اعلام کردند: مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.
مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند
به گزارش تابش کوثر، از روسبالت، نتایج این مطالعه که به مدت ۱۸ سال بر روی ۶۵ هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم ۲۰ درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.
 
به عقیده پزشکان، پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر به سزایی دارند.
منبع:ایسنا
الف/400
https://tabeshekosar.ir/vdciwua5.t1az32bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما