Share/Save/Bookmark
توصيه مطلب
۰
 
آب چغندر به بهبود کم خونی کمک می‌کند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۷
طبق تحقیقات انجام شده، آب چغندر نوشیدنی است که با بهبود گلبول‌های قرمز خون به درمان کم‌خونی کمک می‌کند.
به گزارش تابش کوثر؛آب چغندر به دلیل فراهم کردن آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین آ، ویتامین B6 و آهن در بدن، به عنوان بهترین ماده غذایی برای سلامت کبد شناخته شده است.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، این ماده غذایی همچنین خطر التهاب و « استرس اکسیداتیو» در کبد را کاهش داده و در عین حال باعث افزایش توانایی اعضای بدن در حذف سموم می‌شود. از طرفی ترکیبات منحصربفردی از جمله ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چغندر بسیاری از بخش‌های بدن را تقویت می‌کند.

گفتنی است؛ آب چغندر حاوی پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، اسیدفولیک، ویتامین سی، کلسیم، منیزیم، منگنز و زینک است. در اینجا با دیگر مزایای این ماده غذایی بیشتر آشنا خواهید شد.

کمک به بهبود کم‌خونی

حضور آهن در این نوشیدنی طبیعی می‌تواند به تقویت و بهبود گلبول‌های قرمز کمک کند. نوشیدن آب چغندر در افراد مبتلا به کمبود آهن، خطر کم‌خونی را کاهش می‌دهد.

کاهش فشار خون

نوشیدنی آب چغندر به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی فشار خون را کاهش می‌دهد.

محافظت از پوست

چغندرها به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌هایی از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. همچنین لیکوپن موجود در این نوشیدنی می‌تواند علاوه بر محافظت در برابر نور خورشید، پوست را انعطاف‌پذیر کند.

بهبود عملکردهای ورزشی

 مطالعات پیشین نشان داد که نیترات و بتالین موجود در چغندر می‌تواند عملکردهای ورزشی را بهبود بخشد. نیترات به تنهایی موجب افزایش جریان خون و اکسیژن‌رسانی به ماهیچه‌ها می‌شود که این امر بهره‌وری ورزش و جریان خون را افزایش می‌دهد.
منبع:فارس
ر/111

کد مطلب: 95358
 


 
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
۲۰ شعبان ۱۴۴۰
25 April 2019