پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ , 18 Apr 2024
شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۵
کد مطلب : 83927
نتیجه یک تحقیق نشان می‌دهد که حدود 136 هزار نفر در انگلیس در شرایط نامطلوب موسوم به برده‌داری مدرن به سر می‌برند که این رقم 10 برابر میزانی است که دولت برآورد کرده است.
حدود 136 هزار نفر در انگلستان در شرایط برده‌داری مدرن قرار دارند

به گزارش تابش کوثر، در انگلیس حدود ۱۳۶ هزار نفر در شرایطی هستند که از آن به عنوان برده‌های مدرن یاد می‌شود.

بنابر گزارش  روزنامه دیلی‌صاباح،  بر طبق تحقیقات شاخص برابری جهانی (GSI) این آمار ده برابر بیشتر از اطلاعات دولتی انگلیس، پلیس و  فعالان در این زمینه است. در آمار سال  ۲۰۱۶ آمده بود که تقریبا یک نفر از ۵۰۰ نفر در انگلیس در حالتی که به برده‌داری مدرن تعبیر می‌شود به سر می‌برند.

این در حالی است که دولت در سال ۲۰۱۳ پیش‌بینی کرده است که فقط حدود ۱۳ هزار نفر در انگلیس در تحت  شرایطی مانند کار اجباری و سوء‌استفاده جنسی  قرار دارند. پلیس این آمار را ده‌ها هزار نفر اعلام کرده است.

«تام دودال» از آژانس جنایت ملی اعلام کرد: «این گزارش  تاکیدی است بر اینکه ما با تهدیدی رو به رشد مواجه هستیم.» این سازمان در سال ۲۰۱۷، در مجموع  ۵ هزار و ۱۴۵ گزارش در زمینه افرادی که مظنون هستند که قربانی این شرایط شده‌اند دریافت کرده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۶  که شمار آن، ۳ هزار و ۸۰۴ مورد بود، بیش از یک سوم افزایش داشته است.

این مقام انگلیسی افزود: «مثلا ما می‌دانیم که مجرمانی که مرتکب چنین اقداماتی می‌شوند،  به فضای مجازی روی می‌آورند تا اهداف خود را پیش ببرند.»

این خبر در شرایطی منتشر می‌شود که در پی تصویب قانونی در این زمینه، بریتانیا  از سردمداران جهانی در مقابله با قاچاق (انسان) است. سودی که از راه قاچاق انسان به دست می‌آید، سالانه  ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود. بر طبق قانون، قاچاقچیان به حبس ابد محکوم می‌شوند و تدابیری برای حمایت از افرادی که در معرض این خطر قرار دارند در نظر گرفته می‌شود ضمن اینکه شرکت‌های بزرگ درچرخ تولید خود وجود مواردی از کار اجباری را بررسی می‌کنند.

GSI پس از آمریکا و هلند، از انگلیس به عنوان سومین کشوری یاد کرده است که در زمینه مقابله با قاچاق انسان اقدام می‌کند. با این حال فعالانی که در این زمینه فعالیت دارند، گفته‌اند که دولت انگلیس اقدام جدی در زمینه مقابله با برده‌داری مدرن صورت نداده‌ است به همین منظور در هفته جاری جلسه‌ای برگزار شد تا ضمن رسیدگی به این موضوع مسایل مربوط به موثر بودن قانون و حداقل حمایت از قربانیان مورد بررسی قرار گیرد.

یکی از سخنگویان وزارت کشور انگلیس گفت: «این اطلاعات در گزارش یاد شده بر مبنای آمار بریتانیا نیستند اما به طور جدی نشانگر اهمیت این نوع جرم هستند.»

گزارش‌ها در سطح جهانی حاکی از آن است که میلیون‌ها نفر در شرایط بردگی مدرن به سر می‌برند و کشورهای آسیایی بخش قابل توجهی از این آمار را به خود اختصاص داده‌اند.

تعریفی که از بردگی مدرن داده شده شامل شرایطی است که در آن فرد مورد بهره‌کشی قرار می‌گیرد اما بنابر دلایل متعدد از جمله  تهدید و یا خشونت  نمی‌تواند از فرمان سرپیچی کند و یا محل کار خود را ترک کند.

برخی نهادهای دانشگاهی، برآوردهای پیشین که از جانب سازمان ملل و بنیاد  Walk Free (نهاد فعال در زمینه مقابله با برده داری و قاچاق‌انسان) صورت گرفته را ناقص می دانند و معتقدند که در زمینه مقابله با برده‌داری در جهان تا سال 2030 کارآیی ندارد.

ساخت‌وساز، سالن‌های آرایشی،  محل‌های شستشوی خودرو، کارخانه‌ها و کشتزارها از جمله مناطقی هستند که در آنها برده‌داری مدرن رواج دارد ضمن اینکه از کودکان برای قاچاق مواد مخدر میان شهرها و روستاها استفاده می‌شود.

منبع: فارس
ی/600

https://tabeshekosar.ir/vdciy3av.t1apr2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما