جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۲۳
کد مطلب : 72532
تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.
با تخم شربتی، نان بپزید!
به گزارش تابش کوثر ؛ تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 6 الی 8 نفر مواد لازم: آرد: یک کیلوگرم تخم شربتی: 200 گرم مغز تخم کدو: 150 گرم مغز دانه آفتابگردان: 150 گرم نمک: 20 گرم خمیرمایه خشک: 20 گرم آب: 600 میلی لیتر مواد لازم رویه: دانه کنجد: به مقدار لازم مغز تخم کدو: به مقدار لازم نان تخم شربتی طرز تهیه: 1. خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند. 2. آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد. 3. روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید. 4. سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید. 5. خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید. 6. روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند. منبع : برترینها ی/555
https://tabeshekosar.ir/vdcirway.t1arp2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما