جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۲
کد مطلب : 45072
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بر لزوم توجه به ایمنی مدارس تأکید کرد.
لزوم توجه به ایمنی مدارس کشور
به گزارش تابش کوثر، محمدتقی نظر پور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در نشست خبری که امروز در این سازمان برگزار شد، اظهار داشت: انتظار نداریم در کشور دانش آموزانی داشته باشیم که نتوانند در یک مکان خوب تحصیل کنند.

وی افزود: مدارس که ایمن نیستند باید ایمن شوند؛ مدارسی که مقاوم نیستند باید مقاوم سازی شوند و مدارسی که ضرورت دارد تخریب و بازسازی شوند باید این کار انجام شود.

نظرپور با بیان اینکه باید به احداث مدارسی که معماری ایرانی _ اسلامی در آنها ملموس باشد توجه کرد، خاطرنشان کرد: ایجاد مدارس بادوام و مقاوم که از نظر معماری با اقلیم مناطق همخوان باشد در دست فعالیت است.

وی با تأکید بر اینکه مدرسه باید دارای فضای بانشاط باشد، گفت: باید فضای شادابی و نشاط را در مدارس به حداکثر برسانیم و توجه به عوامل موثر در این نشاط و شادابی، مهم است.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ویژگی های مدارس با نشاط بیان داشت: معتقدیم فضای معماری تأثیر بسیار زیادی روی دانش آموزان دارد.

وی اضافه کرد: نخستین فضایی که کودک وارد آن می شود، تأثیر زیادی روی او می گذارد و فضا، نور، بافت مصالح باید مورد توجه باشد؛ به عبارت دیگر مدرسه فقط کلاس درس نیست بلکه در و دیوار و حیاط مدرسه نیز می تواند در تعلیم دانش آموزان نقش آفرینی کند.

نظرپور تصریح کرد: وقتی مدارس بانشاط می شود، شور موج می زند و دانش آموز با علاقه به مدرسه می آید و با ناراحتی خارج می شود و البته باید گفت هزینه ساخت مدارس با این نگاه با ساخت مدارس سنتی تفاوتی ندارد.

وی با اشاره به لزوم توجه به نگهداری مدارس ساخته شده در آموزش و پرورش گفت: تعدادی از خیرین علاقه مند هستند که پس از اتمام ساخت مدارس خیرساز، تعمیرات این مدارس به عهده خیرین باشد یا اینکه باقیات و صالحاتی وجود داشته باشد که بتوان با هزینه آن، مدارس را تعمیر کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۰۰ مدرسه ماندگار در کشور داریم، افزود: آیا نمی توانیم مدارسی بسازیم که در این حد باشند؟؛ در حقیقت مدارسی در هر شهر ساخته شود که ویژگی های مدارس ماندگار را داشته باشد.

وی با اشاره به همایش مدارس ایرانی معماری ایرانی گفت: ۲۷۳ طرح معماری و ۹۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسید و از طرفی ۱۱۱ چکیده مقاله داشتیم که ۹۳ طرح برگزیده شد.

نظرپور تصریح کرد: ۸۶ طرح از ادارات نوسازی مدارس استان ها، ۵۹ طرح دانشجویی و ۱۴ طرح را مشاوران ارائه شده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۵، حدود ۹۰۰ میلیارد تومان خیرین تعهد دادند که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان دولت اختصاص داد البته صحبت هایی شده است که ردیف تکمیلی فضاهای آموزشی نیمه تمام را داشته باشیم که یک هزار میلیارد تومان دولت اختصاص دهد و یک هزار میلیارد تومان هم خیرین اختصاص دهند.
منبع: فارس ی/۷۷۷
https://tabeshekosar.ir/vdchivnk.23nmqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما