Share/Save/Bookmark
توصيه مطلب
۰
 
پژمانفر: اصرار دولت به ادامه برجام لطمه به غرور ملت است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۵
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس برجام را به لباس پر وصله تشبیه کرد و گفت: درحالی‌که به غرور ملت در برجام لطمه خورده اما فضای خفقان و هولوکاست گفت‌وگو با موضع برجام در جامعه حاکم شده است.
به گزارش تابش کوثر، حجت‌الاسلام‌ نصرالله پژمانفر بابیان اینکه برجام لباس قلابی است که به‌جای لباس نو به مسئولین ما قالب کردند اظهار کرد: متأسفانه برجام با لباس قلابی به‌عنوان لباس فاخر به همگان معرفی شد.

وی افزود: لباس برجام سوراخ‌های فراوانی داشت و توسط شورای عالی امنیت ملی، مجلس و رهبری تعمیر و صله زده شد.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه برجام وصله‌های فراوانی داشت که به یک لباس پاره‌پاره زدند و آن را نو جلوه دادند، گفت: اگرچه لباس برجام درزها و سوراخ‌های فراوانی داشت اما متأسفانه کاری بود که انجام‌شده بود درحالی‌که ما می‌توانستیم شرایط بهتری را در کشور داشته باشیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی به بدعهدی آمریکا و اروپا در برجام اشاره کرد و افزود: بدعهدی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها از ابتدا هم مشخص بود و بعد از دو سال علیرغم پرده‌پوشی‌ها و پنهان‌کاری‌های فراوانی که دولت در این موضوع به خرج داد اما در گفت‌وگویی که اخیرا وزیر امور خارجه داشتند اعلام شد که آمریکایی‌ها روح برجام را نیز همچون جسم آن نقض آشکار کرده‌اند.

پژمان‌فر بابیان اینکه مواضع قانونی در برجام روشن است و مقام معظم رهبری نیز بر آن اذعان دارند، خاطرنشان کرد: روشن است که دولت در مقابل رفتار کاملاً غیرقانونی، غیر صحیح و غیراخلاقی آمریکا چه وظیفه‌ای دارد و یقیناً باید با آن‌ها مقابله‌به‌مثل کرد.

عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اذعان به اینکه باید با طرف آمریکایی رفتاری متناسب با غرور ملت ایران انجام شود، گفت: نباید غرور ملت ایران در رابطه با برجام لطمه بخورد اما چون تمام توان و داشته دولت در طی چهار سال برجام بوده و دستاورد دیگری نداشته دولت اصرار دارد که برجام را ادامه بدهد.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه دولت پاسخی در مقابل بدعهدی‌های آمریکا در برجام ندارد و ناچار بر ادامه آن است تصریح کرد: دولت پاسخی ندارد که در رابطه با عقب‌افتادگی که بیشتر در حوزه انرژی هسته‌ای رقم خورد در مقابلش چه چیزی گیر ما آمده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در خانه ملت با اشاره به اینکه در مقابل با راکتوری که با بتن پر شد چه چیزی گیر ما آمده، افزود: در مقابل دانشمندانی که ما داشته‌ایم و بخش قابل‌توجهی از آن‌ها که اکنون در چرخه نیستند و بخشی دیگر از کشور خارج‌شده‌اند، چه چیزی گیر مردم آمده است؟

پژمان‌فر با طرح سؤال از دولت مبنی بر اینکه در مقابل با لطمه خوردن غرور ایران در برجام چه چیز گیر ملت آمده، افزود: دولت چون در مقابل این سؤالات و ابهامات پاسخی ندارد همچنان تلاش می‌کند تا موضوع برجام را در دستور کار خود داشته باشد و از آن نگه‌داری کند.

وی بابیان اینکه پیراهن برجام توان ندارد تا با وصله‌های یک‌طرفه آن را پوشش دهند و اصلاح شود، گفت: دولت باید از این موضوع دست بکشد و در چهار سال آینده خود با دیپلماسی ضعف در مقابل آمریکایی‌ها حاضر نشود و در جهت تأمین حقوق ملت حرکت و بر اقتصادی مقاومتی تکیه کند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت باید بر اعتماد و سرمایه‌های داخلی کشور اعتمادسازی کند، تصریح کرد: امروز نگرانی بیشتری وجود دارد و آن این است که دولت فضای محدودی را در رابطه با برجام حتی گفتگو در خصوص برنامه جامع اقدام مشترک اختیار کرده است.

پژمان‌فر با اشاره به سیاست اروپایی‌ها در جعل تاریخی هولوکاست و در پی آن ایجاد محدودیت‌های سنگین بر عدم اظهارنظر در خصوص آن گفت: هولوکاست در حد یک جرم در اروپا معرفی و با افراد خاطی برخورد می‌شد و متأسفانه امروز ما شاهدیم که دولت مقاومتی که آمریکا و اروپا در مقابل با هولوکاست ترتیب می‌داد را با ایجاد فضای خفقان گفتگویی در موضوع برجام به‌کار می‌برند.

وی با مشابه خواندن رفتار اروپایی‌ها در هولوکاست و همچنین دولت در موضوع برجام و دیکتاتوری خواندن این‌گونه رفتارها، خاطرنشان کرد: ما درگذشته نگران این نوع رفتارها بودیم و متأسفانه فضای دیکتاتوری در رابطه با برجام شکل‌گرفته است.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیل هجمه‌ها در زمان برجام، گفت: در زمان برجام با حمله، هجمه و اینکه ناتوان و نادان هستند بر منتقدین حمله شد و امروز نیز به استبداد در رأی و قلدری همه تریبون‌های مخالف خود را خاموش می‌کنند و اجازه اظهارنظر از همه افراد را می‌گیرند.

منبع: فارس
ت/444

کد مطلب: 59842
 


 
 
پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳
۱۸ رمضان ۱۴۴۵
28 March 2024