يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 28 Apr 2024
سه شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۳
کد مطلب : 7775
رئیس ستاد اقامه نماز گفت: پزشکان نفوذ زیادی روی بیماران دارند ما باید از این ظرفیت برای امر به معروف در بیمارستان‌ها استفاده کنیم. خیرین هم هر چقدر مدرسه یا بیمارستان بسازند اما خمس مالشان را نداده باشند، فایده‌ای ندارد.
به گزارش تابش کوثر به نقل از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی امروز در همایش خیرین سلامت که در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با حضور جمعی از خیرین سلامت و مسئولان وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: خیرین هرچقدر مدرسه یا بیمارستان بسازند اما خمس مالشان را نداده باشند فایده‌ای ندارد، ما این حرف را در یکی از مکان‌ها مطرح کردیم سال بعد به ما گفتند شما برای افتتاح تشریف بیاورید ولی از خمس حرفی نزنید.

وی ادامه داد: باید مراقب باشیم آنچه را که خدا گفته انجام دهیم نه آنچه را که خودمان دوست داریم چرا که اگر خیری مدرسه و درمانگاه می‌سازد ولی خمسش را نداده باشد روز قیامت جوابی ندارد که بدهد و وقتی خیر می‌شوید کار تازه شروع می‌شود. حضرت علی (ع) می‌فرمایند کاری کنید که خیرتان مورد قبول واقع شود.

قرائتی با انتقاد از اینکه مسلمانان در برخی موارد طوری رفتار می‌کنند که اسلام آن طور که باید بروز و ظهور نمی‌کند افزود: کارمان به جایی رسیده که معاون شهردار استانبول به معاون شهردار ما گفته بود که چند درصد تهرانی‌ها مسلمان هستند و چرا خبری از مسجد و صدای اذان در این شهر نیست یا در همه جا مهتابی سبز به عنوان نماد مسجد نصب می‌شود ولی در کشور ما مهتابی سبز علامت کله‌پاچه‌ای و سیراب‌شیردان است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: کارهای ما را باید یک اسلام‌شناس چک کند مثلاً یکی می‌گوید می‌خواهم در روستایم با ۲۰۰ نفر جمعیت مسجد بسازم، وقتی به او می‌گوییم در جایی دیگر با ۱۵ هزار نفر مسجد ندارند، فرد تأکید می‌کند که می‌خواهم در روستای پدری‌ام مسجد بسازم و نکند روز قیامت برسد که بگویند کل کارهایمان ارزشی نداشته است چرا که حتی حضرت ابراهیم هم که خانه کعبه را ساخت رو به خدا فرمود از ما قبول بفرما.

قرائتی ترویج فرهنگ وقف و کار خیر را یکی از وظایف خیرین عنوان کرد و گفت: چگونه است که یک فرد تریاکی در عرض یک سال می‌تواند چندین نفر را مبتلا کند اما نمی‌دانم چرا ۲۰۰ خیر تا سال دیگر ۴۰۰ خیر نمی‌شود و این وظیفه خیرین است که این فرهنگ را انتقال دهند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: ممکن است یک خیر به تنهایی از پس یک کار بر نیاید ولی با کمک چند نفر یک پروژه پیش برود.

قرائتی ورود خیرین به نیازهای روز جامعه را ضروری عنوان کرد و گفت: گاهی اوقات با کمک چند خیر می‌توان فردی را به خانه بخت فرستاد و بیماری را شفا داد. ما باید در تبلیغات خود این مسائل را در نظر بگیریم.

وی استفاده از ظرفیت بیمارستان‌ها را برای امر به معروف و تبلیغ اسلام بسیار مناسب دانست و گفت: ما جوان‌هایی داریم که به راحتی به مسجد نمی‌آیند ولی در بیمارستان بستری هستند. اگر پزشک تنها چند دقیقه با آنها حرف بزند منقلب می‌شوند، امر به معروف گاهی در بیمارستانها بهتر جواب می‌دهد و وزارت بهداشت می‌تواند برای این کار تیمی داشته باشد چرا که تأثیر یک پزشک در بیمارستان بسیار زیاد است.
https://tabeshekosar.ir/vdch.qnqt23nqmftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما