شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 Apr 2024
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۳
کد مطلب : 83476
پس از اظهارات روز گذشته سخنگوی قوه قضائیه و رونمایی از باند «مظلومین» یک منبع آگاه از جزئیات دستگیری این فرد به همراه پسرش در بحران ارزی سال‌‌های ۹۰ و ۹۱ خبر داد.
جزئیات نقش باند «مظلومین» در بحران‌های ارزی طی ۲ دهه گذشته در کشور

به گزارش تابش کوثر؛روز گذشته حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد از زمانی که تلاطم در بازار ارز ایجاد شد افرادی در بازار بدون صرافی، به صورت عمده ارز و سکه خریداری کرده‌اند که این افراد بازداشت شدند و ادعا کردند که کارهایشان را با هماهنگی بانک مرکزی انجام می‌دادند.
اژه ای افزود: فردی به نام حمید مظلومین (سلطان سکه) و پسرش محمدرضا مظلومین چند سال پیش بازداشت و در دادگاه حاضر شدند که بانک مرکزی نیز در دادگاه حاضر بود و اعلام کرد که این افراد با ما هستند و این موضوع باعث شد که دادگاه این افراد را آزاد کند.

اما در این بین یک منبع آگاه اعلام کرد در زمان تحقیقات در سال‌های 90 و 91 از این متهمان که در همان بحران ارزی به همراه جمشید بسم الله دستگیر شده بودند هیچگونه صحبتی از هماهنگی بانک مرکزی با اقدامات این افراد نبوده است و حتی لحظه دستگیری، «مظلومین» در حال فرار از طریق یکی از مرزهای غربی بوده و اگر ارتباطی بین وی و بانک مرکزی بوده است نیازی به فرار نداشت لذا این مورد قابل تامل و پیگیری است.

این منبع مطلع ادامه داد: حمید مظلومین در دهه 70 نیز از عوامل بحران ارزی بوده و در همان سال‌ها نیز دستگیر و مجوز صرافی وی باطل شده بود اما در ادامه از نام و حساب‌های بانکی افراد دیگری استفاده می‌کرده است.

وی ادامه داد: حمید مظلومین از حساب فرد دیگری برای اقدامات تبهکارانه خود استفاده می‌کرده است و ماهیانه مبلغی حدود چند صد میلیون تومان به حساب وی واریز می‌کرده است. گردش مالی حساب این فرد در سال چند هزار میلیارد تومان بوده است. این باند که متشکل از پدر و فرزندی بوده‌اند تقریبا در تمامی بحران‌های ارزی دهه 70 به بعد حضوری فعال داشته‌اند و با روش‌های مختلف سعی در دور زدن مراجع نظارتی، امنیتی و قضایی را داشته‌اند.
منبع:فارس
ر/111

https://tabeshekosar.ir/vdch-kn6.23nxqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

رحمان محمدی اصل
هر چند مسئولان قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده مظلومین بارها اعلام داشتند از دلالی در کف سبزه میدان به مظلومین و از وی به عراقچی و از او به سیف ‌رسیدند و از سیف تحقیق و معلوم شد فساد وجود دارد و با اینکه مسئولان بانک مرکزی هم در سال 92 و هم اخیراً اعلام داشتند مظلومین عامل بانک مرکزی بوده و ارز را بانک مرکزی در اختیار وی قرار می داد و هر چند سیف در مقام رئیس کل بانک مرکزی با اتخاذ تصمیاتی قیمت سکه و ارز را چندین برابر افزایش داده و بیش از 7 میلیون قطعه سکه و صدها میلیارد ارز را به قیمت کمتر از یک چهارم به عده ای خاصّ داد و آنها بخش عمده ای از طلا و ارز دریافتی را از کشور خارج و موجب کاهش ارزش پول ملی و افزایش قیمت ها ، احتکار کالا و ارز و... را فراهم و کشور را با بحران اقتصادی و ملت مظلوم ایران را با گرانی فلج نمود ولی امکان ندارد قوه قضائیه ایشان را بی طرفانه محاکمه و مجازات نماید خواهید دید