جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۰۶
کد مطلب : 44720
متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.
افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه این خوراکی

به گزارش تابش کوثر، راساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۳۰۰۰ نفر انجام شده مصرف این مقدار نان تست آغشته به کره در وعده صبحانه روزانه خطر ابتلا به دیابت را ظرف پنج سال تا دو برابر افزایش می‌دهد.

متخصصان می‌گویند: این یافته بار دیگر بر اهمیت انتخاب رژیم غذایی مدیترانه‌ای تاکید می‌کند که غنی از حبوبات، غلات کامل و سبوس‌دار، میوه، سبزی و خشکبار است و مقدار غذاهای گوشتی آن به ویژه گوشت قرمز و همچنین شیرینی‌جات در آن کمتر است.

به گزارش روزنامه تلگراف، این متخصصان همچنین متذکر شدند: شواهد بیشتری حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی گیاهی، هم برای سلامتی انسان‌ها مفیدتر است و هم تاثیر سوء کمتری بر محیط زیست دارد.

منبع: ایسنا
م/555

https://tabeshekosar.ir/vdcgzu9t.ak9tx4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما