سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ , 16 Apr 2024
پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۲
کد مطلب : 37971
آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: خطیبان باید منبرها را با دریای علوم و معارف قرآن کریم پربار کنند.
آیت الله جوادی آملی: خطیبان منبرها را با معارف قرآن پربار کنند
به گزارش تابش کوثر وی چهارشنبه شب در چهاردهمین همایش اساتید تفسیر حوزه های علمیه در قم افزود: بهتراست بر روی منبرها با مطالعه سخن گفته و آموزه های قرآنی را برای مردم بیان کنیم و از گفتن خواب و خرافات به شدت بپرهیزیم که جامعه دچار خواب زدگی نشود.
وی درادامه با اشاره به اینکه امروز انقلاب اسلامی نیاز دارد که از قرآن بهره ببرد گفت: باید انقلاب را به این کتاب الهی عرضه کنیم تا قرآن پاسخگوی ما باشد و دراین راستا رمز بقای انقلاب مشخص خواهد شد.
آیت الله جوادی آملی گفت: امروز وظیفه روحانیت و مفسران قرآن، رصد انقلاب اسلامی و علل پیدایش این حرکت عظیم و عرضه آن بر قرآن کریم است تا پاسخ نیازهای امروز انقلاب را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای حیات بشریت آمده و عالی ترین نعمتی است که پروردگار متعال از صدر اسلام به مسلمانان عطا کرده است، خاطرنشان کرد: احصاء نیازهای انقلاب اسلامی و عرضه آن بر قرآن و دریافت پاسخ، نیازمند تلاش جدی علما و مفسران قرآن است.
وی اظهار داشت: قرآن منبع کامل و بی نقصی است که برای هدایت بشریت نازل شده و پاسخگوی تمامی نیازهای انسان ها بوده و باید با تبعیت از آن در مسیر سعادت و رضای الهی گام برداریم.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم بر ضرورت قیام به عقل و عدل برای رسیدن به کمال تاکید کرد و گفت: علم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) که نامحدود است به دلیل اتصال به منبع وحی و قرآن کریم است و همه ما در محضر قرآن باید ابتدا نیاز را شناخته و پس از عرضه به قرآن پاسخ خود را دریافت کنیم.
چهاردهمین همایش اساتید تفسیر حوزه های علمیه و سی و ششمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی(ره) با حضور آیت الله جوادی آملی، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و جمعی از علما، فضلا، اعضای جامعه مدرسین و اساتید حوزه علمیه در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) قم برگزار شد.
علامه سید محمدحسین طباطبایی در سال 1281 هجری شمسی متولد شد و در 24 آبان 1360 به دیدار حق شتافت؛ وی مفسر، فلیسوف، متکلم، فقیه، عارف، اسلام شناس و از تاثیرگذاران عالمان شیعه در فضای فکری و مذهبی ایران در سده 14 هجری شمسی بود؛ وی نویسنده تفسیر المیزان و کتاب ‌های فلسفی بدایه الحکمه و نهایه الحکمه، و اصول فلسفه و روش رئالیسم است.
313/م ایرنا
https://tabeshekosar.ir/vdcgqy9w.ak9uu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما