پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۰
کد مطلب : 68841
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت:‌ با توجه به اینکه دولت نقش مشارکت تضامنی در سازمان تأمین اجتماعی دارد بنابر این ورشکستگی در این سازمان معنایی ندارد.
ورشکستگی در سازمان تأمین اجتماعی معنایی ندارد
به گزارش تابش کوثر  سیدتقی نوربخش در جمع خبرنگاران درباره جلسه غیرعلنی که روز گذشته با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشتند، اظهار داشت: بحران صندوق‌ها، بحران جهانی است و در کشورهای در حال توسعه و همچنین توسعه‌یافته یکی از چالش‌ها، چالش‌های اقتصادی و اجتماعی است.
 
وی بیان داشت: در دیگر کشورهای توسعه‌یافته نیز بحران بیمه‌های اجتماعی وجود دارد و این موضوع در حال تدبیر و تدوین است. 
 
نوربخش بیان داشت: با توجه به اینکه بنده عضو هیأت مدیره اتحادیه بین‌المللی تأمین اجتماعی نیز هستم می‌توان عنوان کرد که در کشورهای  غرب آسیا پیشرفته‌ترین نظام بیمه‌ای آسیایی را در کشور داریم.
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی سابقه 86 ساله در بیمه دارد، گفت: 76 درصد از کل بیمه‌شدگان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و 24 درصد تحت پوشش سایر بیمه‌ها قرار دارند.
 
وی با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی 5 میلیون و 719 نفر مستمری‌بگیر دارد‌،گفت: این سازمان به 204 هزار نفر ماهیانه بیمه بیکاری پرداخت می‌کند و 4 هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت می‌کند. 
 
نوربخش با تأکید بر اینکه سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان درآمد و هزینه‌ای محسوب می‌شود، گفت: اکثر سازمان‌ها درآمدی هستند و بعضی از سازمان‌ها نیز هزینه‌ای محسوب می‌شوند. 
 
وی تأکید کرد: سازمان تأمین اجتماعی متکی به بودجه عمومی نیست و این سازمان به عنوان یک سازمان بین‌النسلی مطرح می‌شود. 
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: دولت‌ها در نظام بیمه‌ای نقش تضامنی و مشارکت دارند و سازمان تأمین اجتماعی توسط شرکای خود که از جمله کارگران، کارفرمایان و دولت است به تعهدات خود عمل می‌کند. 
 
نوربخش با تأکید بر اینکه نظام متعهد تعهدات سازمان تأمین اجتماعی است،‌ گفت: در تأمین اجتماعی ورشکستگی معنایی ندارد و دولت و حاکمیت ضامن این سازمان هستند. 
 
وی بیان داشت: از سال 84 شکاف نقدینگی در تأمین اجتماعی آغاز شده است و تا کنون این موضوع ادامه داشته است. در صورتی که تعهدات این سازمان 18 مورد نسبت به سال 84 افزایش یافته است. 
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها طی نامه‌ای به سازمان تأمین اجتماعی خواستار شده بود که از تعدادی از کارفرمایان پولی دریافت نشود که تا کنون 3500 میلیون تومان بابت همین اقدام سازمان هدفمندی یارانه‌ها به تأمین اجتماعی بدهکار است و تا کنون تأمین نشده است.
 
وی بیان داشت:بدهی دولت تا سال 84، 4 هزار و 200 میلیارد تومان بود که سال 92، به 60 هزار میلیارد تومان رسید که علت آن تعهداتی بود که به سازمان اعمال شده بود.
 
وی بیان داشت:‌در جلسه‌ای که با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت غیرعلنی برگزار شد مقرر شد که تدبیری برای پرداخت تعهدات سازمان تأمین اجتماعی اتخاذ شود.

منبع: فارس
ب/444
https://tabeshekosar.ir/vdcgq793.ak97t4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما