پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۵
کد مطلب : 51073
دبیر شورای فنی استان با بیان این مطلب که ۶۳ درصد جمعیت استان کرمان در محدوده ممنوعه گسل سکنا دارند، افزود: ۹۴۵ آبادی و ۱۹ شهر استان کرمان در مناطق ممنوعه گسل، قرار گرفته اند.
سکونت ۶۳ درصد جمعیت استان کرمان در محدوده ممنوعه گسل
به گزارش تابش کوثر، جعفر رودری پیش از ظهر امروز ۲۱ اردیبهشت ماه در جلسه شورای فنی استان کرمان با محوریت افتتاح دفاتر منطقه ای جنوب شرق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: استان کرمان یکی از استان های حادثه خیر کشور است.

دبیر شورای فنی استان با بیان این مطلب که ۶۳ درصد جمعیت استان کرمان در محدوده ممنوعه گسل سکنا دارند، افزود: ۹۴۵ آبادی و ۱۹ شهر استان کرمان در مناطق ممنوعه گسل جمعیتی را در خود جای داده اند.

معاون امور فنی و عمرانی استانداری کرمان نیز گفت: سالانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ زلزله در استان کرمان به وقوع می پیوندد و همچنین در هر ۱۰ سال شاهد یک زلزله با مقیاس بزرگ بوده‌ایم.

به گزارش ایسنا، ابوالقاسم سیف الهی پیش از ظهر امروز ۲۱ اردیبهشت در جلسه شورای فنی استان کرمان گفت: استان کرمان رویکرد خوبی برای استاندار سازی های مسکن و راه ها دارد.

وی با بیان اینکه اگر کیفی سازی شود، در بلند مدت بخشی از منابع دولت صرفه جویی می شود، ادامه داد: بحث زلزله یکی از مهمترین دغدغه های استان کرمان است، شایان ذکر است که ۷۰۰ تا ۸۰۰ زلزله در استان کرمان سالانه وقوع زلزله داریم و همچنین در هر ۱۰ سال شاهد یک زلزله با مقیاس بزرگ بوده ایم.

معاون امور فنی و عمرانی استانداری کرمان گسل و شهرها را دو یار جدایی ناپذیر دانست و عنوان کرد: واقعیت این است که گسل و شهرها را نمی توان جابجا کرد و باید این دو در کنار یکدیگر همزیستی مسالمت آمیز با استاندارد سازی و رعایت نکات ایمنی، داشته باشند.

وی بیان کرد: شهرداری های مراکز شهرها باید اصول فنی را رعایت کنند تا حوادث ناشی از وقوع حوادث طبیعی و غیر مترقبه را کاهش دهند.

سیف الهی از اهمیت آموزش در جنوب شرق کشور در جهت توسعه امنیت حوادث غیرمترقبه سخن به میان آورد و مطرح کرد: اکنون با مقاوم سازی و استاندارد سازی مسکن های روستایی دیگر در زمان زلزله دغدغه ای نداریم.
منبع: ایسنا
ت/۴۴۴
https://tabeshekosar.ir/vdcfmxdt.w6dyeagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما