شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 27 Apr 2024
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۷
کد مطلب : 46583
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با ارائه گزارشی از عملکرد سال ۹۵ از امضای قراردادهای سرمایه گذاری به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی با هدف رشد و توسعه شهر فرودگاهی خبر داد.
جذب ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه در شهر فرودگاهی امام
به گزارش تابش کوثر، محمود نویدی اظهار کرد: اولین اقدام ما در سال گذشته این بود که به دلیل تغییر ساختاری و تکنولوژی، طرح جامعی که در گذشته طراحی شده بود را مجددا بازنگری کنیم که این کار را با انتخاب «ناکو» که بزرگترین شرکت مشاوره‌ای در دنیا است انجام دادیم. در همین راستا  طرح جامع بخش هوایی به صورت کلی آماده و تائید شد و امیدوار هستیم که  طرح جامع بخش غیرهوایی هم در سه ماهه اول سال آینده به نتیجه برسد».

وی تصریح کرد: این  طرح جامع، سند بالادستی است که دیگر فعالیت‌های شهر فرودگاهی بر اساس آن انجام می‌شود که برای این کار یک برنامه 5 ساله‌ تعریف شده و از این پس این برنامه متر و معیار انجام و نظارت بر تمامی پروژه‌ها خواهد بود. باز طراحی فضاهای ترمینالی  و توسعه منطقه آزاد و ویژه اقتصادی شهر فرودگاهی مهمترین تغییر است که در  طرح جامع جدید اتفاق افتاده است.

به گفته وی، بر اساس این گزارش در حوزه ترمینال حدود 20 هزار متر به فضای ترمینالی اضافه شده است و در مرحله دوم هم تجهیز کردن فضای ترمینال به یک دکوراسیون و مبلمان بهتر  و مناسب‌تر پیشبینی شده که مسافر آسایش بیشتری داشته باشد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی با بیان این‌که امسال حدود 7هزار متر به فضای پارکینگ افزوده شد، افزود:‌ سال گذشته بیشتر فضای پارکینگ به صورت خاکی و موقت بود، اما امسال این پارکینگ‌ها به فضایی مناسب تبدیل شد و با این کار بخشی از دغدغه مسافران در خصوص بحث پارک خودرو برطرف شد؛ به این ترتیب امیدار هستیم در سال‌های آینده بتوانیم پروژه پارکینگ‌های طبقاتی را آغاز به کار کنیم.

نویدی درباره ترمینال سلام گفت: سال گذشته برای پروژه ترمینال سلام مذاکراتی با سرمایه‌گذاران داشتیم که در نهایت با بنیاد مستعضفان به نتیجه رسیدیم و قراردادی را به صورت BLT  با بنیاد به امضا رسانیدم که براساس این قرارداد بنیاد مستعضفان حدود 5000 میلیارد ریال در پروژه ترمینال سلام سرمایه‌گذاری می‌کند.

وی تاکید کرد: اجرای این قرارداد یکساله بوده و قرار است 8 سال دوره بازپرداخت اقساطی آن باشد که سرمایه‌گذار در آنجا هزینه کرده است. همچنین همزمان برای بحث مدیریت این ترمینال یک فراخوان داده خواهد شد که مدیریت بهره‌برداری از آن به بخش خصوصی واگذار شود.

وی با اشاره به این‌که پروژه‌های منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی یکی از سرمایه‌گذاری بزرگ امسال در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بوده است، اظهار کرد:  در این زمینه مذاکراتی از گذشته صورت گرفته است که دو مورد در نهایت به قرارداد رسید. قراداد اول، برنامه ساخت حداقل 1500 دفتر اداری و خدماتی در یک پهنه 20 هکتاری است که با یک شرکت ایرانی با برآورد هزینه 600 میلیارد تومان به امضاء رسید و قرارداد دوم هم باز با یک شرکت ایرانی که در زمینه تکنولوژی چوب سرآمد است، به امضا رسید که بر اساس آن کارخانه فراوری چوب با بازار صادراتی در محدوده شهر فرودگاهی احداث خواهد شد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) یادآور شد: یکی از مهم‌ترین مشکلات در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) نبود اپرون (پارکینگ هواپیما) به اندازه کافی بود که در همین راستا در طول یک سال گذشته و پس از انجام فراخوان یک شرکت سرمایه‌گذار به صورت BLT وارد این حوزه شده و در حال حاضر بخش عمده‌ای از کار انجام شده است. در کنار این پروژه که ارزش آن حدود 300 میلیارد ریال است؛ در شرق منطقه هوانوردی شهر فرودگاهی امام هم اپرون کارگو که نقطه اتصال به بخشی باری بود با سرمایه‌گذاری  شهر فرودگاهی صورت گرفت.

نویدی با اشاره به اضافه کردن گیت‌های ورودی و خروجی و خرید تجهیزات آن و الکترونیک شدن پرداخت عوارض خروج از کشور در راستای آسایش مسافران افزود: زمانی که مردم می‌خواستند عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند ناچار بودند در صف طولانی بانک‌ها اقدام به این کار کنند، اما در نوروز امسال این مسئله حل خواهد شد و در فرودگاه خودپردازهایی برای پرداخت الکترونیکی عوارض جانمایی شده است که این سیستم به گذرنامه نیز متصل است. بنابراین شهر فرودگاهی امام اکنون تنها فرودگاهی است که در آن عوارض خروج از کشور به صورت الکترونیکی پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: دفتر الکترونیک شهر فرودگاهی امام خمینی نیز در همین راستا صورت گرفته کهاولین خدماتی که اکنون در آن ارائه می‌شود؛ خدمات الکترونیکی فرودگاهی از جمله نمایش اطلاعات پرواز و انجام خدمات پشت کانتر است.

به گفته وی، هدف از تشکیل دفتر خدمات الکترونیکی، مدیریت یکپارچه فناوری اطلاعات و نرم‌افزارهای اداری، ایجاد شهرهوشمند و مرکز اطلاعات فرودگاهی است که در سال آینده به انجام می‌رسد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام دربارهگواهینامه فرودگاهی گفت: طبق هماهنگی‌هایی که شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با سازمان هواپیمایی کشوری داشته است، این شرکت مجوز بهره‌برداری از فرودگاههای کشور را خواهد گرفت؛ طبق این مجوز شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی می‌تواند در سایر فرودگاه‌های کشور به عنوان بهره‌بردار فعالیت کند که این امر برای اولین بار در کشور اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات جدی که باعث اعتراض مسافران در شهر فرودگاهی امام شده بود، خدمات تاکسی‌ها و نحوه مسافرگیری بود که با یکپارچه‌سازی سیستم و تدوین یک بخشنامه استانداردهایی برای تاکسی‌هایی که قصد فعالیت در شهر فرودگاهی را دارند تعیین کردیم و به این ترتیب در سال جاری بخش اعظمی از تاکسی‌ها نوسازی شد و بخش دیگر آن نیز در سال آینده صورت خواهد گرفت.

به گفته نویدی اتصال به سیستم نظارتی و همچنین نصب تاکسیمتر از دیگر اقداماتی است که در سال آینده انجام خواهد شد.

منبع:تسنیم
ی/600

https://tabeshekosar.ir/vdcfmtdj.w6dvcagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما