Share/Save/Bookmark
توصيه مطلب
۰
 
حاشیه های دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب
روایت رهبر انقلاب از «میانه کارزار»/ نقد نظام در مقابل رهبری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۲
یکی از دانشجویان به آقا می‌گوید: صدها نشریه دارند و سیاست‌های کشور را به تمسخر می‌گیرند، به حسینیه امام می‌آیند و چشم در چشم رهبریِ نظام را نقد می‌کنند، اما از در که بیرون می‌روند می‌گویند آزادی نیست.
به گزارش تابش کوثر؛خیابان فلسطین جنوبی منتهی به حسینیه امام(ره) عصرهای ماه رمضان از همیشه پر رفت و آمدتر است، مخصوصا اگر دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب باشد؛ از ساعت ۳ بعداز ظهر به بعد گروه های دانشجویی به سمت پاستور می روند، برای دیداری که از ساعت ۱۸ شروع می شود.

عهد هرساله دانشجویان برای دیدار با رهبری امسال ۱۲ ماه رمضان برگزار شد، دیدارهایی که مانند نشست نیمه رمضان آقا با شعرا به سنت هرسال، حال و هوای متفاوتی به حسینیه امام خمینی می دهد.

*سکانس همیشگی دانشجویان بازمانده

مثل هرسال دانشجویان بسیاری در همان گیت اول بدون کارت ورودی پشت نرده ها مانده اند و امیدوارند تا در واپسین دقایق این دیدار راهی حسینیه شوند؛ هرچند پاسداری که آنجا کارت ها را چک می کند می گوید «آنهایی که دانشجو هستند کارت دانشجویی نشان دهند و کسانی که دانشجو نیستند وقت خود را تلف نکنند!» بچه ها نمی روند، پاسدار محافظ این بار آرام تر می گوید «هرسال برای دانشجویان بازمانده هم افطار می آورند!»

یک روحانی سیدی به جمع دانشجویان می آید و اسم دانشجویان جامانده که حتی کارت دیدار هم ندارند را روی کاغذی می نویسد تا شاید تایید ورود آنها را بگیرد، دانشجویان خوشحال بودند که می توانند پای صحبت آقا بنشینند.

پیرزنی که خود را مادر شهید معرفی می کند به عشق دیدن آقا از شیراز خود را به بیت رهبری رسانده است، محافظ به او می گوید «مادر من شرمنده شما هستم؛ اما امروز دیدار آقا با دانشجویان است، شما باید برای دیدار خانواده شهدا بیایید»، مادر شهید راضی نمیشود و همچنان کنار گیت نشسته است تا شاید فرجی شود!

*فاصله سانتی متری دانشجویان در حسینیه

جمعیت در حسینیه امام خمینی موج می زند و دانشجویان سانتی متری کنار یکدیگر نشسته و منتظر ورود آقا هستند؛ سکانس ورود رهبری مانند هرسال شورانگیز است و دانشجویان با ورود آقا به حسینیه از جا کنده می شوند.


عبارت «العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه» عبارتی است که در حسینیه امام خمینی جمله معروف و همیشگی آقا را یادآوری می کند «العلمُ سلطان»، «علم اقتدار است، هر کس این قدرت را به چنگ آورد می تواند تحکم کند می تواند غلبه پیدا کند.»

از در که بیرون می روند می گویند آزادی نیست!

سخنان دانشجویان از هر طیف و گروهی آغاز می شود؛ دانشجویان با روحیه مطالبه گری خود مسائل کلان و مشکلات اصلی کشور را روایت می کنند و گاهی پیشنهادی می دهند؛ صحبت عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم درباره غیر قانونی بودن حصر، صدور احکام حبس برای برخی دانشجویان و توقیف نشریات دانشجویی باعث می شود یکی از دانشجویان طیف مقابل در سخنان خود به این موضوع واکنش نشان دهد.

گلرومفرد دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان که معتقد است ­­جریان مدعی آزادی، عرصه فرهنگی کشور را قبضه کرده است، اما برنمی‌تابد که کارگردانی برخلاف دیدگاه‌های آنها فیلمی برای مدافعان امنیت کشور بسازد، می گوید: این ارتجاع در محیط دانشگاه هم، برخورد ریاکارانه با مسئله آزادی را دنبال می‌کند. صدها نشریه دارند و ده ها تریبون، مواضع نظام را نقد می کنند و سیاست های کشور را به تمسخر می‌گیرند. به حسینیه امام خمینی می آیند و چشم در چشم؛ رهبریِ نظام را نقد می کنند، اما از در که بیرون می روند می گویند آزادی نیست!


پس از اینکه نمایندگان ۱۱ تشکل دانشجویی از ساعت ۵ و نیم به طرح گله ها، انتقادها، پیشنهادها و مطالبات از سه قوه و دستگاه‌های مختلف پرداختند، رهبر انقلاب سخنان خود را آغاز می کنند.

*انقلاب تمام نشدنی نیست

پارادایم اصلی سخنان رهبر انقلاب درباره «تمدن سازی اسلامی» و «انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن» است؛ انگار که این مساله مغفول مانده است، آقا به تشریح این فضا و پنج گام تمدن سازی می پردازند و می گویند: «نظام اسلامی، دولت اسلامی و جامعه اسلامی زمینه ساز پنجمین مرحله یعنی ایجاد «تمدن انقلابی و اسلامی» خواهند شد، بنابراین انقلاب هیچگاه تمام شدنی نیست.»

*مدیریت قوه قضائیه و صداسیما با رهبری نیست

آقا در پاسخ به بعضی انتقادهای دانشجویان درخصوص عملکرد غیر مطلوب برخی نهادهای وابسته به رهبری به نکته مهمی اشاره کردند و گفتند: مدیریت نهادهایی همچون نیروهای مسلح با رهبری است اما در قوه قضاییه و صداوسیما با وجود آنکه رؤسای آنها از طرف رهبری منصوب می شوند، مدیریت آنها با رهبری نیست و به عنوان مثال بنده در مواجهه با صداوسیما، چه در مدیریت فعلی و چه در مدیریت‌های قبلی، همواره در موضوعات مختلف موضع انتقادی داشته و دارم.

*اشاره رهبری به بخش خبری ۲۰:۳۰

رهبری به بخش خبری ۲۰:۳۰ هم اشاره ای کردند که با خنده دانشجویان همراه بود؛ ایشان گفتند ممکن است کسی بگوید چرا در صداوسیما فلان انتقاد مطرح نمی شود اما در مقابل، مسئولان دولتی مکرر از مطالب انتقادی صداوسیما و برخی بخشهای خبری گله می کنند.

می گویند چرا رهبری همه مشکلات را گردن آمریکا و انگلیس می اندازد!

رهبر انقلاب همچنین درباره ادعای برخی افراد و جریانات درخصوص ریشه مشکلات و نسبت دادن آن به بیرون از کشور و دشمنان گفتند: برخی می گویند چرا رهبری همه مشکلات را گردن امریکا و انگلیس خبیث می اندازد، این یک برداشت اشتباه است چرا که بنده بیشتر مشکلات و موانع را داخلی و درونی می دانم که البته دشمنان از آنها سوءاستفاده می کنند.

میانه کارزار!

رهبر انقلاب توصیه بسیار مهمی هم به دانشجویان داشتند؛ ایشان ضمن یادآوری وظایف انقلابی به دانشجویان تاکید کردند: «نظام در میانه کارزار عظیمی قرار دارد و شما که در وسط این کارزار همه جانبه هستید، باید این رویارویی را احساس و درک کنید و با شناخت طرف مقابل، وظایف انقلابی خود را بشناسید و به آنها عمل کنید.»


فراز پایانی صحبت های آقا درباره شعار سال و اهمیت حمایت از کالای داخلی بود؛ «ترجیح کالاهای خارجی به ایرانی یک مشکل جدی ذهنی در جامعه است، باید تحرک و تحولی فکری و قوی شکل بگیرد تا برداشت غلط بهتر بودن جنس خارجی از ذهن ها پاک شود.»

نزدیک اذان است؛ آقا گفتند اگر وقت شود مطالبی را هم درباره فضای دانشگاه خواهم گفت، کمی بعد پرسیدند اذان شده است؟ وقتی متوجه شدند زمان اذان است گفتند «والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»؛ دانشجویان بلند گفتند «بعد از افطار- بعد از افطار»؛ اما بر خلاف دو سال قبل که نشست صمیمی آقا بعد از افطار هم برگزار شد، این بار این اتفاق خوب تکرار نمی شود و دانشجویان آماده تشکیل صف نماز جماعت برای اقتدا به رهبر انقلاب می شوند.
منبع:فارس
ر/111
کد مطلب: 79622
 


 
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
۱۹ رمضان ۱۴۴۵
29 March 2024