چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 24 Apr 2024
شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۱۳
کد مطلب : 119322
زنگ آغاز سال تحصیلی برای حدود ۱۶ میلیون دانش آموز در ۱۱۴ هزار مدرسه به صورت نمادین در مدارس منتخب سراسر کشور به صدا درآمد.
زنگ سال تحصیلی جدید به صورت نمادین در مدارس نواخته شد
به گزارش تابش کوثر، دکتر سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران هم با حضور در مدرسه شهید فولادگر صالح آباد شهر ری در میان دانش آموزان حاضر شد و زنگ آغاز سال تحصیلی را به صدا درآورد.

زنگ سال تحصیلی جدید بدست فرزند شهید نریمانی و درحضور رئیس جمهور نواخته شد
تعدادی از اعضای هیئت دولت هم امروز در مدارس مختلف نخستین روز سال تحصیلی را در میان دانش آموزان بودند.

نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی در هنرستان موسیقی با حضور وزیر ارشاد

زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در هنرستان موسیقی دخترانه تهران توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نواخته شد.
در مراسم بازگشایی هنرستان های هنرهای زیبای استان تهران ، آقای محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در هنرستان موسیقی دخترانه تهران، زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را به صدا درآورد.
به گفته سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، نواخته شدن زنگ مدارس ،نمادین است و فعالیت آموزشی از امروز در بستر فضای مجازی آغاز می‌شود و آموزش تلویزیونی در قالب ۲۲ برنامه روزانه در چهار شبکه پخش می‌شود.
در هنرستان موسیقی دخترانه، ۳۳۰ هنرجو در مقطع متوسطه اول و دوم در رشته های موسیقی ایرانی و جهانی مشغول به تحصیل هستند.

نواخته شدن زنگ یکی از مدارس استعدادهای درخشان با حضور وزیر ارتباطات

زنگ یکی از دبیرستان های استعدادهای درخشان در بلوار ارتش با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نواخته شد.
آقای عیسی زارع پور با حضور در دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان ۲ ضمن نواختن زنگ آغاز به کار مدارس برای دانش آموزان سراسر کشور به ویژه دختران این دبیرستان آرزوی موفقیت کرد.
قرار است تعدادی دیگر از وزرا شامل وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ،‌دادگستری ،‌ ورزش و جوانان ، راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در مراسم بازگشایی تعداد دیگر از مدارس تهران حضور داشته باشند.

تعداد دانش آموزان امسال ۵۰۰ هزار نفر بیشتر از سال گذشته است
یک میلیون و ۶۳۰ هزار دانش آموز پایه اول نیز تحصیل را از اول مهر آغاز کردند که تعداد صدهزار نفر بیشتر از سال گذشته است.
۱۴ میلیون دانش آموزان امسال تحصیل را در مدارس دولتی آغاز می‌کنند و ۲ میلیون دانش آموز تحصیل را در مدارس غیردولتی تجربه خواهند کرد.

دانش آموزان، امسال تحصیلی را به سه صورت مجازی، مدرسه تلویزیونی و حضوری آغاز که ۷۰ درصد آنان تحصیل را به صورت مجازی و یا تلویزیونی آغاز خواهند کرد و ۳۰ درصد دانش آموزان نیز در مدرسه‌ها حضور خواهند یافت.
اولویت آموزش و پرورش برای تحصیل حضوری دانش آموزان، در مدارس کم جمعیت، مدارس روستایی و عشایری است.
بقیه دانش آموزان باید سال تحصیلی را فعلا به صورت مجازی و یا مدرسه تلویزیونی آغاز کنند.
مدرسه تلویزیونی نیز از امروز روزانه با ۴۰ برنامه از چهار شبکه سیما آغاز به کار خواهد کرد.
طبق اعلام آموزش و پرورش، استفاده از شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) نیز رایگان است و دانش آموزان هزینه‌ای برای حضور در شاد نمی‌پردازند.
امسال یک میلیون نفر معلم، سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد که ۵۰ هزار نفر از آن‌ها معلمان جدید الاستخدام هستند.

گام اول؛ آموزش در بستر فضای مجازی

به گفته سخنگوی آموزش و پرورش، نواخته شدن زنگ مدارس نمادین است و فعالیت آموزشی از امروز در بستر فضای مجازی آغاز می‌شود و آموزش تلویزیونی در قالب ۲۲ برنامه روزانه در ۴ شبکه پخش می‌شود.
آقای علیرضا کمرئی افزود: آموزش حضوری به صورت تدریجی با توجه به تفاوت در شرایط مناطق و مدارس آغاز خواهد شد و در سه گام اصلی آموزش حضوری را پیگیری خواهیم کرد، در گام نخست همه مدارس روستایی و عشایری که کلاس‌های درس آن‌ها کمتر از ۱۵ دانش‌آموز دارد از شنبه سوم مهر وارد فرایند بازگشایی حضوری می‌شوند و راهبرد این است از روستا‌ها و شهرستان‌های دورتر به مرکز بیاییم، چون این مناطق دسترسی کمتر به آموزش مجازی دارند.

برگزاری کلاس‌های مهارتی هنرستان‌ها

سخنگوی آموزش و پرورش ادامه داد: در نیمه دوم مهر مدارس روستایی و عشایری با کلاس‌های درس ۳۰ نفر بازگشایی حضوری دارند و کار را به تدریج پیش خواهیم برد تا آمادگی بهداشتی مدارس را ارزیابی کنیم همچنین دانش‌آموزان هنرستانی برای دروس مهارتی از اول مهر کلاس‌های حضوری دارند.

بازگشایی مدارس شهری در آبان ماه

آقای کمرئی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان اول دبستان هفته‌ای یک بار به صورت کنترل شده و نظارت شده از سوی مدیر و معلم در گروه بندی‌های مختلف به مدرسه می‌آیند، متذکر شد: در گام دوم در نیمه اول آبان مدارس شهری که کمتر از ۳۰۰ دانش‌آموز دارند فعالیت حضوری را آغاز می‌کنند و اگر جمعیت کلاس‌های درس بالای ۳۰ نفر است آن‌ها را به دو گروه تقسیم می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در نیمه دوم آبان ماه مدارس بالای ۳۰۰ نفر دانش‌آموز بازگشایی حضوری خواهند داشت، مدارس با توجه به آمادگی بهداشتی و امکان فاصله‌گذاری اجتماعی بازگشایی می‌شوند و مدیران مدارس فرم خود ارزیابی را تکمیل و در سامانه ثبت می‌کنند، این فرم توسط مناطق ارزیابی می‌شود تا مشخص شود مدارس آمادگی لازم را برای بازگشایی دارند یا خیر.

آقای کمرئی با تاکید بر اینکه مدارس باید الگوی خود را برای گروه بندی کلاس‌های درس مشخص و فاصله یک و نیم متری بین دانش‌آموزان را رعایت کنند، گفت: دانش‌آموزان در کلاس‌های ۳۰ تا ۴۰ نفری حتماً باید گروه بندی شوند تا در روز‌های مختلف به مدرسه بیایند.

پنجره‌ها ۶ بار در یک ساعت باز شوند

سخنگوی آموزش و پرورش یادآور شد: اصلی‌ترین موضوع فاصله‌گذاری اجتماعی و تهویه کلاس‌های درس است، در بحث تهویه اگر دانش‌آموزان به مدت یک ساعت در کلاس درس حضور دارند باید ۶ بار در‌ها و پنجره‌ها باز شود تا هوا در کلاس جریان داشته باشد.

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: هر دو هفته یکبار ارزیابی بیرونی توسط وزارت بهداشت درباره اینکه آیا دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مدارس رعایت می‌شود، انجام خواهد شد و در صورت نیاز وضعیت اصلاح می‌شود یا به طور موقت مدرسه را تعطیل می‌کنیم تا آمادگی ایجاد شود.

وی درباره واکسیناسیون دانش آموزان بیان کرد: بازگشایی با موضوع واکسیناسیون ارتباط دارد و سرعت دادن به واکسیناسیون در جامعه باعث تسریع در بازگشایی مدارس می‌شود، واکسیناسیون دانش‌آموزان امتیاز برای بازگشایی مدارس است، اما پیش شرط بازگشایی نیست.

آقای کمرئی افزود: مدرسه کانون تصمیم‌گیری است و فرض بر این است مدرسه آگاهترین بخش در آموزش و پرورش بوده و نسبت به معلم، دانش‌آموز و اولیا شناخت دارد بنابراین با توجه به اقتضائات و شرایط خود درباره بازگشایی تصمیم‌گیری می‌کند و منطقه آموزشی نیز کنترل کننده و تنظیم‌گر است.ب/۱۱۰


منبع: خبرگزاری صدا و سیما
https://tabeshekosar.ir/vdcf01dy0w6dyma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما