پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۴
کد مطلب : 19311
حضرت آیت الله  نوری همدانی با اشاره به تقارن فاطمیه و عید نوروز گفت: عید نوروز نباید ما را از ایام فاطمیه غافل کند، هرکجا باشیم باید به فاطمیه توجه داشته باشیم و مردم را به مکتب زهرا(س) توجه دهیم.

به گزارش تابش کوثر به نقل از شفقنا این مرجع تقلید در آخرین روز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم طلاب را به نظم و وقت شناسی دعوت کرد و اظهار داشت: ما طلاب باید سعی کنیم وقت خود را تضییع نکرده و قدر وقت خود را بدانیم بنابراین هرکجا باشیم باید مطالعه داشته باشیم.

اوهمچنین مطالعه منظم را از جمله مسائلی دانست که در تعطیلات باید سرلوحه طلاب قرار گیرد و افزود: طلاب باید یک موضوع را انتخاب کرده و منظم مطالعه کنید؛ افراد منظم موفق هستند. علمای بزرگ منظم بوده و دفترچه های منظمی داشتند؛ بزرگان گذشته مانند ما از رایانه برخوردار نبودند و لذا مطالب خود را جداگانه قرار می دادند تا رجوع به آنها آسان باشد.

آیت الله نوری همدانی ادامه داد: طلاب از ابتدای طلبگی باید قلم به دست بوده و همواره بنویسند چون همیشه فرصت نوشتن نیست علاوه بر اینکه فکر و فرهنگ و سلیقه و ذوق شخص را از طرز نوشتن آن شخص می توان فهمید.

او همچنین به تقارن عید نوروز با ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: همیشه در مردم جنبه مذهبی قوی بوده است و لذا هروقت عید نوروز با محرم مصادف می شود، محرم و صفر عید نوروز را تحت الشعاع قرار داده و مردم مشغول امور مذهبی خود می شوند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه عید نوروز نباید ما را از ایام فاطمیه غافل کند، بیان کرد: هرکجا باشیم باید به فاطمیه توجه داشته باشیم و مردم را به مکتب زهرا(س) توجه دهیم.

او با اشاره به خطبه ۱۰۴ نهج البلاغه عنوان کرد: ما همیشه باید تقوا را در نظر داشته باشیم. در این خطبه امام علی(ع)۷۰ صفت برای متقین بیان کردند.

آیت الله نوری همدانی عنوان داشت: صله ارحام و دیدار و بازدید رسم خوبی در نوروز است و روایات زیادی داریم که صله ارحام در طول عمر و برکت زندگی اثر دارد و قطع رحم نیز گناه است و مجازات آن در این دنیا گریبانگیر انسان می شود.

او وحدت و اتحاد بین مردم را محور دیگر سخنان خود قرار داد و گفت: اگر در طول سال قهر و کدورتی به وجود آمده است باید در سال جدید دوستی و صمیمیت را جایگزین آن کنیم.

استاد خارج فقه حوزه در پایان طلاب را به وضوداشتن در همه حال توصیه کرد و افزود: امام خمینی(ره) طلاب را به باوضوبودن توصیه می کردند و آن را حصاری برای انسان می دانستند.
https://tabeshekosar.ir/vdcezx8z.jh8ozi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما