جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۵۳
کد مطلب : 41532
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: جذب و نگهداری بیسوادن به دوره های سوادآموزی از مهمترین دغدغه و مشکلات مربوط به این حوزه است.
جذب و نگهداشت سوادآموزان مهمترین دغدغه در خراسان‌شمالی
به گزارش تابش کوثر، براتعلی حاتمی در همایش تجلیل از برترین های سوادآموزی استان اظهار کرد: باید به منظور نگهداشت سواد آموزان در دوره های آموزشی از ظرفیت معلمان استفاده شود.
 
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰ درصد از امر سواد آموزی با مشارکت معلمان انجام می شود، افزود: با توجه به اینکه بیسوادان در ابتدا در دوره های آموزشی حاضر شده و در نهایت از ادامه آموزش منصرف می شوند، بنابراین کسی می تواند به شخصی خوب آموزش دهد که معلم ماهری باشد. باید سوادآموزی را به معلمان واگذار کنیم و اینکه آموزش ۳۰ درصد سوادآموزان به وسیله معلمان انجام می شود خود یک ضعف است، دراین راستا باید از ظرفیت معلمان به بهترین شکل استفاده کرد.
 
حاتمی با بیان اینکه براساس آمار اولیه در این استان 3555 نفر از اولیاء دانش آموزان بیسواد بودند، ادامه داد: طی سال های اخیر از همه ظرفیت های موجود به منظور آموزش به والدین بیسواد دانش آموزان استفاده شده است.
 
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۲ درصد از اولیاء بیسواد جذب شده اند، یادآور شد: باید همه تلاش کنیم تا حداقل یک فرد بیسواد را آموزش داده و باسواد کنیم.
 
حاتمی با بیان اینکه درصد باسوادی در خراسان شمالی براساس آخرین آمار ۹۰ درصد است، افزود: این استان 2 درصد در حوزه سواد آموزی از میانگین کشوری عقب است.
 
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این همایش اظهار کرد: تلاش می شود تا پایان سال ۹۶ بیسوادی در این استان ریشه کن شود. مهمترین دغدغه و چالش جذب و نگداشت بیسوادان است که تلاش می شود با توجه به نیاز روز در این عرصه وارد شویم.
 
وی یادآورشد: هم اکنون ۳۰ درصد از فعالیتهای سوادآموزی به وسیله معلمان، ۲۲ درصد همکاری دستگاه های اجرایی و مابقی نیز از طریق برون سپاری انجام می شود.
منبع:ایسنا
الف/400
https://tabeshekosar.ir/vdcewn8e.jh8zxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما