Share/Save/Bookmark
توصيه مطلب
۰
 
انتقاد آیت الله نوری همدانی از برگزاری یک کنگره
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۷
به گزارش خبرگزاری «حوزه» حضرت آیت الله نوری همدانی عصر امروز در اجتماع طلاب همدانی مقیم قم که در دفتر معظم له برگزار شد، در بیان ویژگی های استان همدان خاطر نشان ساختند: همدان خاستگاه علما و مکتب اهل بیت علیهم السلام می باشد که  علما و فضلای فراوانی را در وجود خود داشته که به دین مبین اسلام خدمت کرده اند.

 
ایشان در ادامه به ضرورت و اهمیت تربیت طلاب فقیه ابراز داشتند: متاسفانه در عصر حاضر در زمینه تربیت طلاب فقیه و عالم کوتاهی شده است و در این مورد امروزه جامعه ما با افولی مواجه است که آن کمبود فقیه می باشد و با رفتن علما جایگزینی بر ای خود ندارند؛ لذا این نشان از اهمیت این موضوع است که ما سعی کنیم علمایی عالم فقیه و وارسته را تربیت کنیم و سعی شود این وظیفه هرچه بیشتر دوام و استمرار پیدا کند.

 
معظم له با بیان رسالت های طلاب در عرصه دین خاطرنشان ساختند: شناساندن و تفقه در دین اولین وظیفه هر طلبه می باشد و این امر نیازمند همت بلند و اراده قاطع است، چرا که جامعه ما نیازمند فقیه است تا هدایت شود؛ امام(ره) فقیه و مجاهد و عالم بودند و به سبب این ویژگی ها  توانستند در سطح جهانی نقش پذیری داشته باشند.

 
حضرت آیت الله  نوری همدانی در ادامه یاد آور شدند: شناخت زمان و جهان در دنیای امروزی نیازمند چشمی بینا و قلبی با بصیرت است تا بتواند پاسخگوی احتیاجات زمان خود باشد و اگر فردی به زمان خود آگاه باشد دیگر دچار تردید و اشتباه نخواهد شد.

 
ایشان حوزه انقلابی را از ارکان سطح مدیریتی حوزه ها دانستند و ابراز داشتند: باید تفکر و جریانات انقلابی در  حوزه ها حاکم باشند  تا بتوان در برابر مشکلات، آسیب ها و نقشه های دشمنان آماده بود.

 
معظم له در ادامه عنوان داشتند: طلاب فقط وظیفه شخصی ندارند؛بلکه نسبت به زیر دستان و موقعیت شخصی خود وظیفه دارند؛ چرا که علما همیشه خدمتگزار مردم بودند و هیچ قشری به اندازه علما تمجید نشده و کسی به اندازه آنها وظیفه سنگینی ندارند و عالمی که در اجتماع قدم می گذارد، باید دقت داشته باشند که چگونه رفتار می کنند؛ چرا که در هدایت مردم می توانند نقش مهمی داشته باشند.

 
این مرجع تقلید با گلایه از عدم هجرت طلاب به شهرهای خود ابراز داشت: جمع شدن در حوزه ها و خالی ماندن روستا و شهرها خیلی باید مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که روستا هایی وجود دارند که براید انجام فرایضی همچون کفن و دفن میت محتاج هستند و این خود یک مشکل بزرگی است، لذا از این جهت باید فکری کرد .

 
معظم له با نقد برگزاری کنگره شمس تبریزی ابراز داشتند: بنده مخالف برگزاری کنگره شمس تبریزی می باشم که با هزینه های زیادی برای مقبره و یادمان آن در نقطه ای از کشور برگزار می شود و این خود خسارتی در اسلام است که متاسفانه در جامعه وجود دارد و خود این امر زمینه ساز فعالیت صوفی ها را محیا می سازد
کد مطلب: 36367
 


 
پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳
۱۸ رمضان ۱۴۴۵
28 March 2024