چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 24 Apr 2024
سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۱۰
کد مطلب : 72817
مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ عسلی یا نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آن بجوشانند.
چرا باید تخم مرغ به‌صورت "عسلی" مصرف شود
به گزارش تابش کوثر ؛ ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است, بهترین تخم مرغ، آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخم‌گذاری مصرف شود. گرمای هوا سبب فساد سریع تخم مرغ می‌شود و برای جلوگیری از فاسد شدن می‌توان آن را در نمک قرار داد, طبیعت زرده آن مرکب القوی و مایل به گرمی, سفیده آن سرد و تر و پوست بیرون آن سرد و خشک است. زرده تخم مرغ، مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی می‌شود؛ زرده تخم مرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است. تخم اردک و مرغابی و تخم‌های مشابه آن‌ها غلیظ و دیرهضم‌ هستند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید می‌کنند, مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ عسلی یا نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آن بجوشانند. تخم مرغی که زیاد جوشانده شود, دیر هضم می‌شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است, تخم مرغ برای مزاج‌های سرد و معده‌های ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن می‌شود, تمامی تخم‌ها موجب تقویت نیروی جنسی می‌شوند مخصوصاً تخم گنجشک اما مداومت بر مصرف آن زیان‌آور است. منبع : تسنیم ی/555
https://tabeshekosar.ir/vdcefv8f.jh8wzi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما