دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 29 Apr 2024
جمعه ۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۹
کد مطلب : 23324
حضرت آیت الله سبحانی گفت: پیشرفت در صنعت و مادیات، دلیل بر حق بودن نیست؛ بنابراین برای پیشرفت مادی و صنعتی باید تلاش کنیم‌؛ نه این که عقاید آنها را بپذیریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید، ظهر امروز در جلسه تفسیر قرآن کریم که در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) برگزار شد، به اهداف بعثت پیامبران الهی اشاره کرد و گفت: هدف اصلی ارسال پیامبران(ع)، توحید در عبادت بوده است؛ تا مردم را به یکتاپرستی دعوت کرده و از بت‌پرستی نهی کنند.

این مرجع تقلید با اشاره به پیامبران اولوالعزم که صاحب شریعت و کتاب هستند؛ اظهار داشت: خداوند از همه پیامبران(ع) به‌ویژه پیامبر خاتم(ص) پیمان توحید و یکتاپرستی گرفته است تا دین را به پا دارند و در اصل توحید اختلاف نکنند.

وی افزود: هر مقامی به دنبالش مسؤولیتی است؛ چنان که مقدم بودن پیامبراکرم(ص) در جان، مال و اطاعت بر مؤمنان، مسؤلیتی برای ایشان دارد؛ و آن نشر و تبلیغ اصل توحید و یکتاپرستی در میان امت است.

مفسر برجسته قرآن کریم به سخنان آیت الله بروجردی درباره توحید اشاره و خاطرنشان کرد: تمام مذاهب ساختگی با اصل توحید مخالف هستند و برخلاف اهداف انبیای الهی، شرک و الحاد دارند.

وی با اشاره به ایام رحلت حضرت ابوطالب(ع) یادآور شد: حضرت ابوطالب(ع)، ۴۲ سال یاور پیامبر(ص) بود و از ایشان حمایت کرد؛ چنان که فقط سه‌ سال در سنگزار زندگی کرد و خواب و خوراک نداشت؛ اما با همه این مجاهدت‌ها، برخی وی را کافر می‌دانند.

حضرت آیت الله سبحانی افزود: قضاوت درباره هر فردی از سه راه ممکن است؛ نخست این که از بستگانش پرس‌وجو کنیم؛ در گام بعد به افعال و اعمالش بنگریم و در نهایت به آثار فرهنگی و علمی که باقی گذاشته است؛ نگاه کنیم.

وی تصریح کرد: همه بنی‌هاشم به ایمان و اعتقاد حضرت ابوطالب(ع) اذعان کرده‌اند؛ چنان که در آن دوران به مؤمن آل فرعون شباهت داشت و در گام بعد، هیچ فردی به دلیل عصبیت، ۴۲ سال از کسی حمایت نمی‌کند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم به آثار حضرت ابوطالب(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت ابوطالب(ع)، ۱۱۰ شعر در سیره ابن هشام دارد که به توحید و نبوت پیامبر(ص) اشاره دارد؛ چنان که می‌فرماید «مگر نمی‌دانید، برادرزاده‌ام همانند موسی(ع) است که خبرش در تورات و انجیل آمده است».

وی در ادامه هند را موزه مذاهب خواند و ابراز داشت: حدود یک سوم قرآن درباره توحید و مبارزه با بت‌پرستی است؛ چنان که در هند و برخی کشورها، انواع مذاهب و بت‌پرستی‌ها وجود دارد و حتی برخی در عصر حاضر چیزهای وقیحی را می‌پرستند.

حضرت آیت الله سبحانی به الحاد دانشمندان علوم جدید اشاره و تأکید کرد: پیشرفت در صنعت و مادیات، دلیل بر حق بودن نیست؛ بنابراین برای پیشرفت مادی و صنعتی باید تلاش کنیم‌؛ نه این که عقاید آنها را بپذیریم
https://tabeshekosar.ir/vdcdos0x.yt0sx6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما