پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ , 18 Apr 2024
پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۸
کد مطلب : 69521
آیت‌الله مکارم‌شیرازی، از مراجع تقلید گفت: مسأله مهدویت از حلقه‌های اتصال مسلمین به هم است.
مسأله مهدویت از حلقه‌های اتصال مسلمین به هم است
به گزارش تابش کوثر؛آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی دقایقی پیش در افتتاحیه فاز دوم بنیاد فرهنگی ابراهیمی در دماوند اظهار داشت: امروز در شرایطی هستیم که بین مسلمین به وحدت نیاز داریم و این امر بدون حلقه های اتصال ممکن نیست.
وی با بیان اینکه یکی از حلقه های اتصال مسلمین به هم مسأله مهدویت است، گفت: همه اعتقاد دارند حضرت مهدی (عج) ظهور میکند و اهل سنت و همه این امر را قبول دارند.
این مرجع تقلید جهان تشیع ادامه داد: در زمان پیامبر اسلام (ص)، گاهی پیامبر علائم مهدی (عج) را می‌گفت که شانه، پیشانی و ‌... او چنین است و همه با مهدی (عج) آشنا هستند.
مکارم‌شیرازی افزود: وجود و ظهور حضرت مهدی (عج) بین انسانها معروف است و این می‌تواند حلقه اتصال مسلمانان باشد تا گرد آن حضرت دست به دست دهیم؛ ایمان به ظهور امام زمان (عج) حلقه اتصال است.
وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمانی به وحدت نیازمندیم، بیان کرد: دشمنان خواستند سوریه را تجزیه کنند اما نتوانستند؛ حالا شکست‌خورده‌ها در لبنان به دنبال این هستند که کاری کنند و اگر مسلمانان با هم باشند، ترسی وجود ندارد.
این مرجع تقلید جهان تشیع افزود: فلسفه از تشکیل این مجلس دو چیز است؛ نخست اینکه خیری پیش قدم شده و فرزندان بی‌سرپرست را زیر پر و بال گرفته تا درآینده انسان‌های مفیدی در جامعه شوند.
مکارم‌شیرازی گفت: هدف دوم این است که بقیه بتوانند سرمشقی بگیرند و در این مملکت و محیط روز به روز برنامه‌های خیر بیشتر شود.
وی اضافه کرد: در حالی که نیاز فراوان است؛ زلزله در غرب کشور چقدر ضایعات و خرابی به بار آورد؛ همه جا نیاز است تا بناهای فرسوده از سراسر کشور برچیده شود و مراکز خیریه ساخته شود و این سرآغازی برای کارهای دیگران باشد.
این مرجع تقلید جهان تشیع تصریح کرد: آمدیم تا تجارتی کرده و چیزی که گران‌تر از عمر ماست را با سرمایه فراهم کنیم؛ اگر با دید امام علی (ع) به دنیا بنگریم، تکلیف خود را متوجه می‌شویم.
مکارم‌شیرازی ادامه داد: بعضی‌ها سرمایه‌هایی جمع کردند و رفتند و هیچ چیزی از خود به چا نگذاشتند؛ کسانی هم هستند که آثارشان سال‌ها می‌ماند که آنها تجارت صحیح علوی کردند.
وی گفت: هر کسی باید از توان خود استفاده کند و چیزی برای سرای جاویدان فراهم کند؛ مردن تدریجی اینجاست و باید آثاری برای زندگی بعدی فراهم کرد.
این مرجع تقلید جهان تشیع بیان کرد: خوشا به حال آنان که می‌توانند در راه خیر گام بردارند؛ کسی که کار خیر نکرده و تهی‌دست است؛ می‌گوید کاش می‌توانستم کاری کنم، یک دقیقه کار خیر اینجا می‌تواند باعث نجات انسان در آخرت شود.
مکارم‌شیرازی خاطرنشان کرد: امیدواریم آثار خیر امور تا ظهور امام زمان (عج) باقی بماند و در آن زمان استفاده کنند.
در این مراسم، آیت‌الله محمد محمدی‌ری‌شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی مشاور رئیس قوه قضائیه و محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز حضور دارند.
منبع:فارس
ر/۱۱۱
https://tabeshekosar.ir/vdccspqe.2bqoi8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما