جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ , 19 Apr 2024
شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۷
کد مطلب : 66155
‌روستای شوگه در بخش مرکزی خاش سیستان و بلوچستان با داشتن قدمت بالا همچنان از دریافت خدمات دولت در حوزه‌های مختلف محروم است.
"شوگه"؛ روستایی با قدمت بالا و محروم از خدمات‌
به گزارش تابش کوثر، ساکنان این روستا در دوران قبل از انقلاب و حدود چهار دهه از عمر نظام اسلامی از دریافت خدمات دولت بی‌بهره مانده‌اند.  این روستا از مکان‌های مهم در مبحث تولید و اشتغال بوده و ساکنان آن به کار دامداری و کشاورزی اشتغال دارند.
شبکه توزیع برق در فاصله یکصد متری این روستا واقع شده و تیرهای برق و ترانس برق هم در محیط روستا افزون بر چهار سال است که نصب شده، اما خبری از روشنایی و دادن نوید برق رسانی به ساکنان نیست.
 
زنان و مردان روستا آب مورد نیاز خود را از چاه کشاورزی و با فاصله حدود 200 متر بر سر و دوش خود ‌و بعضا با موتورسیکلت و اگر خودرویی سبک و یا سنگین عبوری هم باشد با آن وسیله نقلیه تامین می‌کنند.
رئیس شورای اسلامی روستای شوگه می گوید: چهار دهه از عمر انقلاب سپری شده اما ساکنان این روستا همچنان از دریافت خدمات دولت و حمایتهای مسئولان از روستائیان بی نصیب مانده‌اند.
 
به گفته محمدامین میربلوچزهی، رئیس شورای شوگه، ساکنان روستای شوگه به کار کشاورزی و دامداری مشغول هستند و به بهترین نحو نیز از محیط زیست و منابع طبیعی پاسداری می کنند.
وی با انتقاد از نگاه نا مهربان برخی از مسئولان به ساکنان محل بیان کرد: تیرهای برق و ترانس به دنبال اجرای مصوبه شورای حفاظت اراضی در محیط روستا بکار رفته و نصب شده‌اند، اما مردم روستا همچنان از نعمت برق محروم هستند.
 
وی ادامه داد: آب شرب مورد نیاز مردم نیز با سختی و مشقت فراوان و با توان خود روستائیان از محل چاه از فاصله 200 تا 300 متری‌ تامین شده و به مصرف می‌رسد.
وی اظهار کرد: تاکنون مراجعات مکرر و مکاتبات مردم با ادارات بی پاسخ مانده و اقدام موثری برای حل مشکلات ساکنان صورت نگرفته است.
 
رئیس شورای شوگه تاکید کرد: موجی از دلسردی و یاس از خدمات دولت در وجود ساکنان شکل گرفته و امید مردم به عنایت‌های خدا و پیگیری‌های مقامات بالادستی و دستگاههای ناظر است.
 
میربلوچزهی گفت: برخی از افراد شرور که در کار قاچاق مواد مخدر و قاچاق سوخت و انسان بوده و کارشان سرقت مسلحانه و راه بندانی است، همواره مردم منطقه را مورد اذیت و آزار قرار می‌دهند و متاسفانه برخی از مسئولان در ادارات استانی و محلی نگاهی همسو با آنان دارند و بدون تحقیق و بررسی و نداشتن آگاهی از وضعیت موجود مردم را از دریافت خدمات دولت کریمه محروم ساخته‌اند.
 
وی همچنین از فرماندار بعنوان مقام عالی دولت، اعضای شورای تامین و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان خاش خواست برای حل مشکلات مردم تدبیر‌ کنند تا خدمات شایسته‌ای به ساکنان محل ارائه گردد.
 
وی گفت: خاش بعنوان سرزمین طوایفی و قبیله‌ای شهرت دارد و مرکز ثقل طوائف سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود و ساکنان هر طایفه در یک قلمرو و در یک محدوده مشخص سکونت دارند و به کار کشاورزی و دامداری و کارهای تجاری و غیره مشغول هستند و حق تجاوز کردن به دیگران را ندارند و هر طائفه در محدود مشخص خود ساکن بوده و به حقوق دیگران احترام می‌گذراند و در همین موضوع حساب کار افراد شرور و خرابکار از افراد عادی و با ایمان و وفادار به اسلام جداست.
 منبع: ایسنا
ش.4444
https://tabeshekosar.ir/vdccpsqe.2bqep8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما