پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 25 Apr 2024
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۴
کد مطلب : 90734
غذا در ایران جزئی از فرهنگ آن ها محسوب می شود و در هر منطقه با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی آن نوع غذا و تغذیه افراد متفاوت است
آموزش آشپزی عمومی

به گزارش تابش کوثر؛امروزه اکثر افراد به مواد غذایی و غذایی که مصرف می کنند اهمیت زیادی می دهند .برای آن ها در درجه اول سالم بودن غذا و بعد از آن کیفیت مطلوب آن اهمیت دارد. اما بعضی از افراد با وجود داشتن بیماری تمایل دارند غذاهای چرب را مصرف کنند .

آموزش آشپزی عمومی به افراد راهکارهای مناسب پخت و پز انواع غذاهای ایرانی را آموزش می دهد تا به وسیله آن بتوانند بهترین غذا را پخت کنند .در ایران مردم به غذایی که مصرف می کنند اهمیت زیادی می دهند ، از نظر آن ها غذا باید به خوبی پخته شده باشد . غذا در ایران جزئی از فرهنگ آن ها محسوب می شود و در هر منطقه با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی آن نوع غذا و تغذیه افراد متفاوت است .آن ها علاوه بر خوشمزه بودن غذا به کیفیت غذا توجه زیادی دارند .

غذاهای ایرانی بسیار متنوع بوده و از عطر و طعم خاصی برخوردار می باشد و زمان آماده سازی برای هرکدام از آن ها متفاوت است ، در آموزش آشپزی ایرانی به تمامی مواردی که باید در آموزش غذاهای ایرانی رعایت شود اشاره خواهیم کرد . اگر از علاقمندان به حرفه و هنر آشپزی هستید و تمایل دارید در این زمینه آموزش های لازم را کسب کنید و از تکنیک ها و دستورالعمل های مختلف غذاهای ایرانی و بین المللی اطلاع داشته باشید به شما گروه آموزشی آشپزی آرسس شف را معرفی می کنیم .

 آرسس شف با بکارگیری سرآشپزهای معروف در زمینه ی آشپزی دوره های آموزشی مفیدی را در رابطه با آموزش آشپزی سنتی و بین المللی به صورت گروهی برگزار می کند . شما می توانید با گذراندن این دوره ها تمامی نکات مربوط به هنر آشپزی سنتی و بین المللی را یاد بگیرید .برای اطلاع از دوره آموزشی آرسس شف می توانید به وبسایت آن مراجعه نمایید و از تاریخ دقیق برگزاری دوره های آموزشی آشپزی مطلع شوید و در صورت تمایل در کلاس های آموزش آشپزی آرسس شف ثبت نام نمایید ، ما بی صبرانه منتظر شما عزیزان در دوره های آموزش آشپزی ایرانی خود هستیم .

آشپزی تنها پخت غذا محسوب نمی شود ، امروزه آشپزی هنری است که از آن درآمد زایی های فراوانی می شود و خیلی از افراد به آشپزی به عنوان شغل و حرفه نگاه می کنند . فرآیند آموزش آشپزی ایرانی استفاده از ابزار و روش های مناسب و متنوع در جهت آماده سازی موادغذایی سالم می باشد که علاوه بر لذت بردن از خوردن آن برای سلامتی بدن انسان ضرری نداشته باشد . در آشپزی برای پخت غذای با کیفیت شرایط پخت و مقادیر استفاده از مواد غذایی مختلف بر خوشمزگی غذا بسیار تاثیرگزار بوده و یکی از موارد مهم در هر آموزشگاه آشپزی محسوب می شود .

هنر آشپزی در فرهنگ های مختلف در سراسر جهان متفاوت می باشد ، تکنیک ها و روش های مختلف پخت و پز در دنیا باعث شده مردم به هنگام سفر به هر کشور ابتدا غذای آن کشور را برای آشنایی بیش تر با فرهنگ و آداب و رسوم مردم آن منطقه امتحان کنند . ترکیب طعم های متفاوت و روش های مختلف پخت و پز در هر کشور نشانه ای از فرهنگ آن ها در گذشته می باشد که به مرور زمان دست به دست چرخیده و امروزه در دستورالعمل های آموزش آشپزی سنتی هر کشور قرار دارد.

هدف ما در آموزشگاه آشپزی آرسس شف آموزش تکنیک و اصول اولیه تهیه و نگهداری مواد غذایی و ایجاد اعتماد به نفس لازم در جهت پخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی می باشد که به صورت ورکشاپ و دوره های تخصصی در تاریخ های مقرر در وبسایت برگزار می شود با مراجعه به وبسایت آموزشگاه آشپزی آرسس شف می توانید اطلاعات کافی از تمامی دوره های آموزشی آشپزی ایرانی را کسب نمایید.

غذاهای سنتی همیشه و در همه جا محبوب بوده اند.از بین کشورهای مختلف غذاهای سنتی کشور فرانسه و ایتالیا ، ایران و هند در بین مردم جهان از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و با ذائقه آن ها هماهنگ می باشد . در اکثر کشورهای دنیا رستوران هایی وجود دارند که غذاهای سنتی هر کشور را تهیه می کنند و مشتریان خاص خود را دارند . بسیاری از دستور پخت غذاهای سنتی امروزه در حال فراموش شدن می باشند ، شاید یکی از دلایل فراموشی غذاهای سنتی کمبود وقت برای تهیه آن ها یا ورود فرهنگ غرب برای پخت سریع غذاها به کشور می باشد که باعث شده دستور پخت غذاهای سنتی ایرانی به مرود فراموش شوند و کسی تمایلی به یادگیری و آموزش آشپزی ایرانی نداشته باشد . روش های مناسب پخت و پز در دوره های آموزشی آشپزی در آرسس شف به هنرجویان گرامی ارائه می گردد . برای شرکت در این دوره های آموزشی و برخورداری از توصیه ها و نکات لازم در جهت آشپزی حرفه ای می توانید در کلاس های تخصصی ما شرکت نمایید .

در دستور پخت تمامی غذاهای سنتی توجه زیادی به زمان و میزان حرارت دادن به غذا شده است . حرارت و زمان دو عامل حساسی هستند که در خوشمزه تر شدن غذا تاثیر زیادی دارند . حرارت زیاد خاصیت مواد غذایی را از بین می برد ، خصوصا زمانی که از سبزیجات در انواع دستور پخت غذاهای سنتی و حتی بین المللی استفاده می کنیم حرارت بالا موجب از بین رفتن خاصیت اولیه سبزیجات می گردد .

آرسس شف برگزار کننده دوره های آموزشی آشپزی ایرانی ، با برگزاری ورکشاپ و دوره های تخصص آشپزی زیر نظر اساتید برتر آشپزی یکی از بهترین و معتبرترین آموزشگاه های آموزش آشپزی در سطح کشور می باشد .شما می توانید برای شرکت در این دوره ها به وبسایت آرسس شف مراجعه نمایید و برای اطلاع از دوره های آموزشی و ثبت نام در آن اقدام نمایید .

درآموزش آشپزی ایرانی تمامی نکات و توصیه های لازم از جانب سرآشپزهای معروف به شما ارائه می شود .در آموزش آشپزی ایرانی علاوه بر دستور پخت انواع غذاهای ایرانی شما با خواص مواد اولیه غذایی مورد استفاده در غذاهای سنتی ایرانی آشنا خواهید شد . غذاهای سنتی ایرانی معمولا ترکیبی از گوشت و برنج و سبزیجات تازه به همراه خلال پسته و بادام و میوه های خشک چون آلو ، کشمش و انار می باشند و طعم ملس و ترش و شیرین لذت بخشی در اغلب غذاها مشاهده می شود که با ذائقه اکثر افراد جور در می آید . دوره های آموزش آشپزی ایرانی در آرسس شف ، کارآموزان را با مهارت ها و تکنیک های تهیه و پخت و تزئین غذا زیر نظر استاید برتر آموزش می دهد . اصول اولیه در تهیه غذا که شامل انتخاب مواد اولیه سالم ، زمانبندی مناسب ، مدیریت و کنترل فضای آشپزخانه ، رعایت ایمنی و بهداشت محیطی و پخت غذا در کوتاه ترین زمان با کیفیت مناسب به هنرجویان عزیزی که در دوره های آموزش آشپزی ایرانی آرسس شف ثبت نام کنند آموزش داده می شود .

هدف از آموزش آشپزی در دوره های آموزشی آموزشگاه های آشپزی در سطح کشور شامل برنامه ریزی دقیق در کار ، کسب مهارت های لازم در آشپزی به صورت عملی ، رعایت و راهنمایی های لازم در جهت بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط ، مدیریت مناسب در زمانبندی و بودجه در اختیار برای تهیه مواد غذایی اولیه و جلوگیری از ضایعات دور ریز مواد غذایی همه ی این موارد در آموزش آشپزی توسط آموزشگاه آرسس شف به شما عزیزان ارائه خواهد شد.
منبع:فارس
ر/111

https://tabeshekosar.ir/vdcc0mqo.2bqx18laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

متل قو
با تشکر از سات خوبتون و اطاع رسانی عالی
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیرین بیان
با تشکر از سایت خوبتون
بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران
با تشکر از شما