Share/Save/Bookmark
توصيه مطلب
۰
 
با پخت صحیح ماهی خواص آن را حفظ کنیم
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۷
متخصص تغذیه گفت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید کرده که ماهی حیات بخش را به ماده‌ای تبدیل می‌کند که طعم آن خوب ولی اثرش بسیار زیان‌بار است.
به گزارش تابش کوثر؛ سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه درباره سرخ کردن مواد غذایی افزود: چرا دلتان می خواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید ؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالی‌ترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ می کنید؟ مثلا یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را می تواند در اختیار بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعه ای از مواد طبیعی و عالی اند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهی های چرب که حاوی امگا سه اند. این ماهی ها بسیار خدمتگزار رگ ها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگ ها جلوگیری می کنند؛ هوش کودکان را افزایش می دهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
مظهری در برنامه رادیویی سلامت اظهار داشت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید می کند که جزو رادیکال های آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به ماده ای می کند که طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار می شود.
ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی دارا است. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.
منبع:فارس
ر/111
کد مطلب: 72120
 


 
يکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷
۱۳ محرّم ۱۴۴۰
23 September 2018