کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند

19 فروردين 1398 ساعت 15:30

مطالعات جدید نشان داده که ترکیبات موجود در فلفل تند می‌تواند روند گسترش سرطان ریه را کاهش دهد.


به گزارش تابش کوثر؛مطالعات جدید نشان داده که ترکیب موجود در فلفل تند می‌تواند به کاهش گسترش سلول‌های سرطان ریه کمک کند.

براساس گزارش «آسیاناژ»، امروزه سرطان ریه یکی از اصلی‌ترین علت‌های مرگ و میر مردان و زنان است. این بیماری زمانی مرگبار می‌شود که سلول‌های سرطانی در فرایندی به نام «متاستاز» از بافتی به بافت دیگر منتقل شوند. در سرطان‌های مختلف، سلول‌های سرطانی در فرایند متاستاز به مکان‌های ثانویه مانند مغز، کبد یا استخوان می‌روند و درمان را دشوارتر می‌کنند.

مطالعات جدید نشان داده که ترکیب طبیعی «کپسایسین» در فلفل تند می‌تواند درمان جدیدی برای مبارزه با فرایند متاستاز در بیماران مبتلا به سرطان ریه باشد. کپسایسین علت اصلی تند بودن فلفل‌ها است.

طبق این گزارش، آزمایش‌های بیشتر نشان داد که کپسایسین، با جلوگیری از فعالیت پروتئین Src فرایند متاستاز سرطان ریه را سرکوب می‌کند. این پروتئین نقش مهمی را در کنترل فرایندهایی از جمله تکثیر، تفکیک، تحریک و چسبندگی را ایفا می‌کند.

دانشمندان امیدوارند تا یک روز کپسایسین بتواند در ترکیبات شیمی‌درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
منبع:فارس
ر/111


کد مطلب: 95335

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/95335/کند-شدن-روند-گسترش-سرطان-ریه-مصرف-فلفل-تند

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir